Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’a Demet Özdemir eli mi değdi? Bu iddia konuşulur!..

Oğuzhan Koç’a Demet Özdemir eli mi değdi? Bu iddia konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç yaşadıkları ilişkiyle magazin basınının gündeminden düşmeyen iki isim.

Çiftin geçtiğimiz yılın ilk aylarında başlayan aşkı 2021 yılının en çok konuşulan konularından birisiydi. 2022 yılının ilk günlerinde ayrılık haberleriyle gündeme yerleşen çift, hayranlarını çok üzen ayrılık haberlerinin üzerinden fazla zaman geçmeden bu defa  14 Şubat’ta Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle gündeme geldi.

Demet Özdemir’in sevgilisine ‘Evet’ yanıtını vermesi ve evlilik teklifinin yapıldığı organizasyondan detaylar günlerce konuşuldu.

Magazin basınının en gözde çifti konumundaki Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi hakkında bir yazı kaleme alan Hürriyet Gazetesi yazarı Orkun Ün yazısında çift ile ilgili dikkat çeken satırlara imza attı.

Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir eli mi değdi? Bu iddia konuşulur!.. 8

Orkun Ün’ün ‘Oğuzhan’a Demet eli değdi’ başlıklı yazısından dikkat çeken satır başları şöyle; “Altın Kelebek Ödül Töreni’nden bir gün önceydi. Yani 4 Aralık 2021… Oğuzhan Koç’un yeni albümü ve o albüm için çektirdiği fotoğrafları görünce benim gözler fal taşı gibi açılmıştı. E yazdım tabii. Keşke stilistini değiştirse… Demet Özdemir’in ekibi bir el atsa… Hiç olmadı Demet el atsa keşke dedim…

Olmuş. Gerçekten de yapmışlar. Demet sonunda masaya yumruğunu vurmuş. Demet Özdemir’in stil danışmanı Rutkay Öziş artık Oğuzhan Koç’la çalışmaya başladı. Biz erkekler kendi başımıza kalkamıyoruz bu işlerin altından. Oğuzhan’ın bundan sonra çıkacak fotoğrafları ile eski fotoğraflarını mutlaka karşılaştırın, fark hemen belli olacaktır.”

Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir eli mi değdi? Bu iddia konuşulur!.. 9

Stil konusunda kendisini sevgilisinin ellerine teslim eden Oğuzhan Koç instagram hesabından yaptığı son paylaşımında Demet Özdemir’in doğum gününü şu sözlerle kutladı.”Dünyanın en güzel gülüşünün,en tatlı bakışının, en sıcak kalbinin tam yanındayım,çok şanslıyım! İyi ki doğdun sevgilim.” Demet Özdemir de Koç’a verdiği, ‘Sevgilim!  Kalbin kalbimde… yanıtıyla hayranlarını mest etti.