Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar Şahin’i hayranlarıyla kavuşturacak Masum ve Güzel’in çekimleri başladı!

Bahar Şahin’i hayranlarıyla kavuşturacak Masum ve Güzel’in çekimleri başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ve büyük bir hayran kitlesi edinen Bahar Şahin’in yeniden ekrana dönmesine çok az kaldı. Yetenekli oyuncunun rol aldığı Masum ve Güzel dizisinin çekimlerine başlandı.

Zalim İstanbul’daki başarısından sonra uzun süre setlerde yer almayan, en son Gain TV için çekilen Duran isimli dizide rol alan yetenekli oyuncu yine Avşar Film’den gelen teklifi kabul etti. Bahar Şahin, çok yakında yine hayranlarının karşısında olacak.

Tüm hazırlıkların tamamlandığı Masum ve Güzel dizisi 26 Şubat’ta sete çıktı, çekimlere başladı. Dizinin mart ayında izleyiciyle buluşacağı belirtiliyor.

Bahar Şahin’i hayranlarıyla kavuşturacak Masum ve Güzel’in çekimleri başladı! 13

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosu ise daha önce Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi dizilerine imza atan Burcu Över’e ait. İzleyiciyle buluşacağı kanal henüz açıklanmayan dizinin isminin yayından önce değişebileceği belirtiliyor.

Masum ve Güzel isimli dizisi, yetimhanede büyüyen ikin genç kızın hikayesini anlatacak. Dizide Mine Tugay, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Sude Zülal Güler gibi genç oyuncular olacak. En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Ali Çakırbeyli karakterini canlandıran Yalçın Hafızoğlu, Masum ve Güzel dizisinde Bahar Şahin ile partner olarak yer alacak ve iki oyuncunun uyumu şimdiden merak konusu oldu.

Bahar Şahin hayranları da özellikle Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile dram rollerinde ne kadar başarılı olduğunu iyi biliyor. Oyuncunun yeni dizisinde de yine dram tercihi yapmış olması, dikkatlerden kaçmadı.