Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisini batışa götüren, en büyük hata!

İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisini batışa götüren, en büyük hata!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, bu sezon iyi çıkış yapan yapımlardan birisi oldu. Salı akşamları yayınlanan diziyi özellikle kadın izleyiciler çok beğendi. Dizi evlilikleri ve boşanmaların iç yüzünü anlatan hikayesi ile dikkat çekti. Güçlü oyuncu kadrosu da çok başarılı işlere imza attı.

Evlilik Hakkında Her Şey için sezonun ilk bölümleri çok iyi sonuçlar elde edildi ve geniş bir izleyici kitlesi de büyük destek verdi. Ancak hikayede senaristler ne zaman ki, konuyu aşk çatışmasına çevirdi, işte ondan sonra izleyicinin ilgisi azalmaya başladı.

Bu diziyi özellikle boşanma davalarının iç yüzünde yaşananlarla ilgili farklı olayları görmek için izleyenler, bir anda kendilerini Azra ile Sergen çatışmasına ve Yıldırım’ın da Azra ile gönül ilişkisi kurma sahnelerinde buldu… Aldatma, ayrılık, çatışma, aşk üçgeni üzerinden kavgalar gibi durumları izleyiciler daha önce birçok yapımda izledi zaten… Ama boşanma davaları gibi çekişmeli konuların ele alınması çok önemli bir yenilik getirdi. Senaristler izleyicilerin ilgiyi bu noktaya yoğunlaştırdığını fark edemedi.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisini batışa götüren, en büyük hata! 7

Dizideki boşanma davaları ve bu davalardaki çekişmeler yavaş yavaş kayboldu ve aşk üçgeni kurularak, hikaye buradan devam ettirilmek istendi. İşte yapılan en büyük hata buydu… Çünkü dizi oturduğu temelden kalmış ve aşk ve ayrılık çatışmalarına boğulmuştu…

Senaristler belki o zamanlarda izleyicilerden gelen tepkileri dikkate almıyor ve iyi reytingler ile işlerin yolunda gittiğini düşünüyordu. Ancak gelinen noktada Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri bir hayli düştü. Çünkü artık izleyiciler için önemli alternatifler var.

Baba ve Üç Kız Kardeş dizileri gelince Fox TV’nin yeni dizisine ilgi azaldı… Gelinen noktada senaristlerin üzerine bir hikaye inşaa etmek istedikleri Yıldırım karakterinin çıktığını ve Sergen karakterinin de hikayeden çıkartılacağını görüyoruz.

Sonuç olarak, ayrılık çatışması ve aşk üçgeni bir hamle ile yıkıldı… Dizinin ana temeli çöktü ve şimdi senaristler yeni bir temel üzerinden hikayeyi ayağa kaldırmaya çalışacak. Tabii ki diğer rakiplere olan ilgi artar ise Evlilik Hakkında Her Şey için yeni bir temel hikaye kurgusu ortaya çıkarma çabası için zaman kalmayabilir.