Ana sayfa Dizi Fragmanları Ödül keyfi yaşayan Kardeşlerim dizisinde yeni karar yeni umut!

Ödül keyfi yaşayan Kardeşlerim dizisinde yeni karar yeni umut!

tarafından ker_def

atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin 41. yeni bölümünü 26 Şubat akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz. Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, atv’nin sevilen dizisinde hem etkili bir hikaye hem de başarılı oyuncu kadrosu bulunuyor.

Bugüne kadar etkili hikayesi ile birçok ödül kazanan diziye bir ödül daha geldi…
Kardeşlerim, Uluslararası Zirve Ödülleri’nde “Yılın En İyi Dizisi” oldu ve tüm ekip de ödül mutluluğunu birlikte yaşadı.

Ödül keyfi yaşayan Kardeşlerim dizisinde yeni karar yeni umut! 7

Milyonları etkileyen ve Cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisinden sonra en çok izlenen yapım olan Kardeşlerim, çift haneye yaklaşan reytingleri ile yoluna devam ediyor. Dizinin 41. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da geldi. Yiğit Koçak’ın canlandırdığı Ömer karakteri, ailesini geçindirebilmek için alacağı yeni karar ile herkesi şaşırtacak.

Peki 41. bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Berk’in doğum günü partisinde yaşananlar; tüm dengeleri alt üst ederken, Akif ve Nebahat cephesinde önemli gelişmeler yaşanır.

Orhan, Şengül’ü köşeye sıkıştıracak bir hamle yaparken, Harika’ya sürpriz bir hediye almak isteyen Oğulcan, hiç beklemediği bir durumla karşılaşır.

Eren kardeşlerin yoksulluğu içinden çıkılmaz bir hal alırken; Ömer, ailesini geçindirebilmek için yeni bir karar almak durumunda kalır.