Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’in yeni projedeki imajı

İşte Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’in yeni projedeki imajı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen genç oyuncu Ecem Erkek, şu sıralar büyük bir heyecan içerisinde. Zira Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ isimli oyunun film versiyonunda oynuyor. Henüz bir kaç gün önce çekimlerine başlanan projeyi uzun süre saklamak durumunda kalan oyuncu, dün akşam sosyal medyadan yaptığı açıklamayla saklamakta çok zorlandığını anlattı.

“İçimde, midemde kelebekler uçuyor” diyen oyuncu, Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmde rol almaktan duyduğu heyecanı paylaştı. Demet Akbağ’ın tiyatro sahnelerinde başrolde oynadığı oyunun film versiyonu şimdiden merak konusu oldu. Ecem Erkek ise yaptığı paylaşımlarla izleyiciyi daha da merak ettiriyor.

İşte Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in yeni projedeki imajı 10

BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği filmde Ecem Erkek’in yanı sara Devrim Yakut, Engin Alkan, Asuman Dabak, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ahmet Rıfat Şungar, Cezmi Baskın, Merve Dizdar ve Fatih Özkan gibi isimler de rol alıyor. 17 Ekim’de vizyona çıkması beklenen filmde Ecem Erkek’in ise Demet Akbağ’ın oynadığı Gülseren karakterini oynadığı tahmin ediliyor…

Ecem Erkek bu konuda herhangi bir açıklama yapmasa da paylaşımlarıyla takipçilerinin de iyice merak etmesini sağlıyor. Oyuncu, bu sabah gittiği sette yağmurun yağmasıyla ilgili aşağıdaki paylaşımı yaparken, bir başka paylaşımında ise sette kostümü, saçı ile yeni karakterinden tüyolar veren bir fotoğraf daha paylaştı.

İşte Ecem Erkek’in o paylaşımları:

İşte Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in yeni projedeki imajı 11

İşte Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in yeni projedeki imajı 12

Bu arada şu sıralar Babil dizisinde rol alan Nur Fettahoğlu’nun da Ecem Erkek’in bir fotoğrafını kendi hesabında paylaşması dikkat çekti. Menajeri Evren Yeşil ve Oyuncu Engin Alkan ile bir fotoğrafını paylaşan Fettahoğlu’nun paylaşımını Ecem Erkek de kendi hesabında böyle paylaştı…

İşte Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in yeni projedeki imajı 13