Ana sayfa Sosyal Medya Cesur hareket! Tuvana Türkay’ın bikinili fotosuna Çiğdem Batur da bayıldı…

Cesur hareket! Tuvana Türkay’ın bikinili fotosuna Çiğdem Batur da bayıldı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, şu sıralar tatilde ve sosyal medyadan hayranlarıyla bol bol tatil fotoğraflarını paylaşmakta. Oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken bir isim olan Türkay’ın fotoğraflarını takipçileri ilgiyle izliyor. Türkay, şu sıralar Bodrum’da. Oyuncunun, fit vücuduyla verdiği son poz, büyük dikkat çekti.

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan oyuncunun yeni sezonda bir projede yer alıp almayacağı henüz belli değil. Pek çok yapım şu sıralar çekimlere başladı. Tuvana Türkay’ın halihazırda bir projesi olmadığı ya da teklifleri değerlendirdiği anlaşılıyor. Bu süreçte de tatilini uzatan oyuncu, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmakta.

Dizi için teklifleri değerlendirdiğini bir süre önce verdiği röportajda dile getiren oyuncu, aynı zamanda müzikle de uğraşıyor. Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde 3 aydır bir şarkı çalışması içinde olduğunu anlatmış ve “Eylül ayına romantik bir şarkı olduğu için Eylül ayını seçtik. Eylül ayında çıkacak. Bir klibi de olacak. Son hazırlıklar yapılıyor. Eylül ayının ortası gibi çıkarmayı planlıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ilgiyle takip edilen oyuncu son olarak kırmızı bikinisi ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ancak bu fotoğrafına gelen yorumları sınırlandırmış. Tuvana Türkay’ın fotoğrafına yorum yapanlar arasında Oyuncu Çiğdem Batur da bulunuyor. Batur, “Oooo Niceee” notunu düşerken, modacı Cihan Nacar, televizyoncu-gazeteci Güneri Civaoğlu gibi isimlerin de fotoğrafa beğeni yaptıkları görülüyor.

İşte Tuvana Türkay’ın o pozu:

❤️☀️????

Cesur hareket! Tuvana Türkay'ın bikinili fotosuna Çiğdem Batur da bayıldı... 7