Ana sayfa Sosyal Medya İşte İyi Aile Babası dizisinde oynayacak Çağlar Çorumlu’nun gerçek ailesi…

İşte İyi Aile Babası dizisinde oynayacak Çağlar Çorumlu’nun gerçek ailesi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Çağlar Çorumlu, 2000 yılından beri ekranlarda yer alıyor ama Güldür Güldür Show programında izledikten sonra izleyicinin bir anda büyük dikkatini çeken bir isim oldu. Aslında ilk olarak 7 Numara isimli diziyle ekranlara gelmiş ve sonrasında pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu olan oyuncu, üniversite yıllarında tiyatro kulübüne katıldıktan sonra oyunculuk gönlüne düşmüş ve İstanbul’a gelerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da bir yıl tiyatro eğitimi almış bir isim.

Gece Yürüyüşü, Hayat Türküsü, Derman, Üvey Aile, Geniş Aile 2, Koyu Kırmızı, İbreti Alem, Aldırma Gönül gibi dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de rol alan Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür’de oynadığı pek çok tipleme ve özellikle de eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle hafızalara kazındı.

Oyuncu, bilindiği gibi bir önceki sezonda Jet Sosyete dizisinde oynamak için Güldür Güldür’den ayrılmış ancak geçtiğimiz sezon geri dönmüştü. Çorumlu, bu sezon yine Güldür Güldür’den ayrıldı ve şansını Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası ile deneyecek. Başrolü Şebnem Bozoklu ile paylaşıyor.

Çağlar Çorumlu, aynı zamanda evli ve bir çocuk babası bir Oyuncu. Çorumlu, 2012 yılında evlendiği Gaye Çorumlu ile mutlu bir evliliği sürdürüyor. Aynı zamanda Ali Emre isimli bir oğlu var.

İşte İyi Aile Babası dizisinde oynayacak Çağlar Çorumlu'nun gerçek ailesi... 8

Çok fazla sosyal medya paylaşımı yapmayan oyuncu, oğlu ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

İşte o paylaşım:

Baba,oğul…ve geleceğin böyle Renkli olması için temenniler…????❤️????????

İşte İyi Aile Babası dizisinde oynayacak Çağlar Çorumlu'nun gerçek ailesi... 9