Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, magazin basınına postayı instagram’dan koydu!

Serenay Sarıkaya, magazin basınına postayı instagram’dan koydu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bilindiği gibi bir süredir komedyen Cem Yılmaz ile birlikte. Oyuncu, bir süre birlikte görünmemeleri nedeniyle ‘ayrıldılar’ iddialarına maruz kaldığı hatta sonrasında ‘ilişkideki kriz bitti, barıştılar’ şeklindeki haberlerle gündeme geldi.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz gibi iki ünlü ismin birlikteliği, magazin basınının gündeminden düşmüyor. Çoğunlukla yapılan haberleri yalanlayan, ilişkilerindeki ayrılık-barışma-kriz şeklindeki başlıkları eleştiren, yapılan haberler ve uzatılan mikrofonlardan hoşlanmayan ikili, yine gündeme bir başka haberle geldi.

Magazin basınında yer alan haberlerde Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’nın evinin önünde yakalayan kameralar, ufak çaplı bir gerginliğe sebep oldu. Muhabirlerin “İlişkinizdeki kriz sona erdi mi?” sorusu, Cem Yılmaz’ı sinirlendirdi ve “Kriz filan yok, uyduruyorsunuz” yanıtını verdi ünlü isim.

Serenay Sarıkaya’nın da haklarında yazılan tüm haberlere toptan tavrını son yaptığı paylaşımla koyması dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu, bir sandalyede otururken çekilen fotoğrafını instagram’dan paylaşıp “Anlat anlat heyecanlı oluyor” notunu düştü.

Serenay Sarıkaya’nın “Hakkımda bilinen yanlışları dinlerken ben” şeklindeki sözleri de magazin basınında sürekli doğru olmayan haberlere atılan bir taş olarak yorumlamak mümkün… Tam da Cem Yılmaz haberlerinin yayınlandığı ve ilişkilerinde bir kriz olduğu sorularına Cem Yılmaz’ın yalanlaması üzerine gelen bu paylaşım, tahminleri arttırmakta.

İşte Serenay Sarıkaya’nın kendisiyle ilgili yanlış bilgilerin ortalıkta dolaşmasına verdiği fotoğraflı yanıt…

Anlat anlat heyecanlı oluyor…???? #hakkımdabilinenyanlışlarıdinlerkenben ♥️

Serenay Sarıkaya, magazin basınına postayı instagram'dan koydu! 7