Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük heyecan sona erdi! Engin Akyürek’in Kaçış dizisi bugün ilk bölümüyle yayında!

Büyük heyecan sona erdi! Engin Akyürek’in Kaçış dizisi bugün ilk bölümüyle yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haftalardır çok iddialı tanıtımları yapılan ve izleyicinin karşısına bomba gibi çıkmaya hazırlanan Engin Akyürek’li Kaçış dizisinde bekleyiş nihayet sona erdi. Büyük heyecanla beklenen ve çok farklı bir hikayeyi anlatan Kaçış’ın ilk bölümü bugün Disney Plus’ta.

Disney Plus nihayet bugün Türk izleyiciye merhaba dedi. Dijital platformun ilk Türk yapımı Kaçış’ın ilk bölümü de açılışla birlikte paylaşıldı. Başrolünde Engin Akyürek’in bulunması nedeniyle heyecanla beklenen dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kaçış dizisi Engin Akyürek için çok önemli. Çünkü hikayesi de başarılı oyuncuya ait. Engin Akyürek Kaçış dizisinde başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaşıyor. Savaş muhabirliğine çocukluğundan bu yana çok meraklı olduğunu söyleyen Engin Akyürek, Kaçış’ın lansmanında yaptığı açıklamada “Hem zorlu hem de ilgi çekici ve heyecanlı; haber peşinde koşmak, haberi yakalamak, haberin kokusunu almak enteresan” demişti.

Büyük heyecan sona erdi! Engin Akyürek’in Kaçış dizisi bugün ilk bölümüyle yayında! 8

Kaçış dizisi bugüne kadar bir Türk dizisinde hiç işlenmeyen bir hikayeyi anlatıyor. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide Ezidi kadınların Ortadoğu’da yaşadığı zulüm aktarılıyor.

Sınır ötesine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri ile izleyenleri derinden etkileyecek dizinin kadrosunda Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Disney Plus, rakibi Netflix’ten farklı olarak bir dizinin tüm bölümlerini aynı anda yayınlamayacak. Onun yerine her hafta yeni bir bölüm paylaşacak. Dolayısıyla diziyi çok merak eden izleyicilerin ilk bölümden sonrasını izlemek için beklemesi gerekecek.

Büyük heyecan sona erdi! Engin Akyürek’in Kaçış dizisi bugün ilk bölümüyle yayında! 9

Bu arada herkesin çok merak ettiği Kaçış dizisiyle ilgili ilk yorum Birgün gazetesi yazarı Tuğçe Madayanti Dizici’den gelmişti. Dizici Twitter hesabında yaptığı yorumda Kaçış dizisinin ilk bölümüyle ilgili oldukça sert olan fikrini şöyle dile getirmişti: “Dün Disney’in ilk orijinal yerli yapımının lansmanına gittik ve #kaçış’ın ilk bölümünü izledik. Öncelikle yeni bir başlangıç olduğundan ekipteki herkesin heyecanını umutlarını tahmin edebiliyorum ama doğru konuşmak da benim görevim. Çünkü izlediğim şeye hala inanamıyorum.

Dalga konusu olacak kadar feci olan #kaçış dizisine onay verildiğine göre ortada liyakatsizlik sorunu mu var? Veya ünlü isim, tanınmış kalem takıntısı mı? Ve #DisneyPlus’ın amacı istanbul merkezli olup Ortadoğu’ya çalışmak ve Türk dizi ünlülerinin fan pazarına güvenmekse yazık.”