Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin kadın izleyicileri şoke edecek Cennet Koyu dizisinde Melisa Aslı Pamuk imzası!

Star TV’nin kadın izleyicileri şoke edecek Cennet Koyu dizisinde Melisa Aslı Pamuk imzası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2012 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Melisa Aslı Pamuk, Yer Gök Aşk isimli dizideki Sevda karakteri ile önemli bir çıkış yaptı. Kurt Seyit ve Şura dizisindeki Ayşe karakteri ile akıllarda kalan oyuncu, en önemli çıkışını ise Kara Sevda dizisindeki Asu olarak gerçekleştirdi.

Çarpışma ve Yeni Hayat isimli dizilerde de rol alarak tecrübesini artıran Melisa Aslı Pamuk, geniş bir hayran kitlesine sahip. Yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ile de hayranlarını mest eden bir isim… Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koydu. Oyuncunun adı son dönemde iki önemli dizi ile anıldı… Bu yapımlardan birisi TRT için hazırlanan Hay Sultan isimli dizi oldu… Diğeri ise Star TV’nin yeni projesi…

Cennet Koyu isimli yeni dizinin hazırlıkları başladı. Eylem Canpolat’ın hikayesini yazdığı dizinin yapımcılığını O3 Medya üstlendi… Star TV’nin yeni sezonda az sayıda dizisi olacak. Cennet Koyu da bu yapımların arasında yer alıyor.

Anneleri ile birlikte yaşayan 3 kız kardeşin hikayesinin anlatılacağı dizi Ege’nin bir sahil kasabasında geçecek. Neva isimli bir karaktere hayat verecek olan Melisa Aslı Pamuk, erkek şiddeti ve kadın entrikaları arasında evin en küçük kızını oynayacak.

Star TV’nin yeni dizisi Cennet Koyu özellikle de kadın izleyicileri hedefliyor. Erkek şiddetinin öne çıkartılması ve kadın entrikalarının da yer alması diziyi dram yapımları arasında öne çıkartacaktır.