Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Yasak Elma’nın üç iddialı kadını Şahika, Ender ve Yıldız’ın merak edilen kostüm detayları

İşte Yasak Elma’nın üç iddialı kadını Şahika, Ender ve Yıldız’ın merak edilen kostüm detayları

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamlarının sevilen dizileri arasında yerini alan Yasak Elma, hikayesindeki ilginç ayrıntılarla olduğu kadar, dizinin birbirinden güzel giyinen kadınlarıyla da adeta her hafta bir şölen yaşatıyor. Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece’nin düzgün fizikleri ile çok iyi taşıdıkları kıyafetleri, pek çok kadın izleyicinin de ilgisini çekiyor.

Oyuncuların başarıyla her bölüm adeta bir podyumda gibi görsel şölenle arz-ı endam ettikleri dizinin kamera arkasında, onları bu iddialı ve tarz giydiren isimler var tabii ki… Dizideki karakterlere göre kıyafetler seçmek, kostüm grubu ve stilistin görevi.

Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’yi giydiren dizinin stilisti Aybüke Özdamar, Fox TV’de katıldığı Kamera Arkası isimli programda, Yıldız karakteri için kıyafetleri nasıl seçtiğini anlattı.

“Ender’de aşırıya kaçabiliyoruz”

Dizinin en dikkat çeken ismi olan ve Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in tarzı için “Daha çok iş kombinleri elbiseler oluyor. Tek tip elbiseler, takım elbiseleri oluyor” açıklamasını yapıyor.

blank

Özmantar, eğer pahalı bir markanın çantasını kullanıyorlarsa, logosunun küçük olmasına dikkat ettiklerini belirterek “Ender almıştır, klas bir çantadır ama tarzına uygun olanı tercih ediyoruz. Ender’de bazen aşırıya kaçabiliyoruz. Siyah ruj kullanıyoruz. Lacivert ruj da sürüyoruz. Biraz daha özgürleştiğimiz noktalar da var ama tek tip olması da zarifliğini ön plana çıkarıyor aslında” diye konuştu.

blank

Şahika için özel ayakkabı tasarlanıyor

Özdamar, “Şahika çok güzel, çok seksi ve çok iddialı bir karakter. Kostüm detayı olarak dar ve mini elbiseler tercih ediyoruz ya da çok abartı bir kol detayı olan kostümleri tercih ediyoruz” diye konuştu.

Şahika’nın iddialı karakteriyle birlikte onun tam bir Aslan burcu kadını olduğunu da ifade eden Özdamar, son dönemde kullandığı aksesuarlardaki yılan detayına dikkat çekti. Stilist Aybüke Özdamar, ayrıca Şahika için yeni bir ayakkabı tasarladıklarını da şöyle aktardı: “Şahika bizim için tam bir Aslan burcu kadını ve mesela aksesuarlarında yılan detayı kullanmaya başladık. Özel bir ayakkabı tasarlattırıyoruz. Yılan detayı olsun. Sahnede daha da iddialı olsun, iddialı bir giriş yapsın diye.”

Yıldız tam bir şaşa ve iddia!

blank

Yasak Elma’nın deli dolu, heyecanlı, kimi zaman saf, kimi zaman eğlenceli ve komik kadını Yıldız, aynı zamanda rengarenk kostümler içerisinde salınıyor her hafta. Eda Ece’nin düzgün fiziği ile başarıyla taşıdığı tarzı yaratan Aybüke Özdamar, Yıldız’ın kıyafetleri ve karakteri için şunları söylüyor:

“Renkli desenler, karakteri gibi canlı renkler tercih ediyoruz. Yıldız’ın karakteri hayatı hafife alan bir karakter aslında. En ciddi dramı bile hafifletecek neşeye sahip. eğlenceli, hareketli karakter. Dolayısıyla pastel ve canlı tonlar çiçekli elbiselerden oluşan kombinler kullanıyoruz. Yıldız benim için, kostüm olarak tam bir şaşa iddia.”

Her hafta ekranda izlediğimiz bu görsel şölenin mimarlarından olan Aybüke Özdamar da tıpkı izleyici gibi Yıldız’ın renkli ve neşeli kişiliğini seviyor ve ona bu kişiliğini ön plana çıkaracak kostümler seçiyor.

Konuyla ilgili detayları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz…