Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisini bıraktı, Fox TV’nin dizisine geçti!

Maria ile Mustafa dizisini bıraktı, Fox TV’nin dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Maria ile Mustafa dizisi Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizinin son haftalarda total grubunda yükseliş sergilemesi önemli bir adım olarak görülüyor. AB ve ABC1 kategorilerinde düşük seyreden dizi yine de totalde tutunacak gibi duruyor.

Maria ile Mustafa dizisinin Kapadokya’daki muhteşem çekim ortamında, harika bir hikaye anlatım düzeni kuran kişi usta yönetmen Faruk Teber olmuştu. Dram ağırlıklı yapımın hikayesi ve oyuncu performanslarından daha çok, Kapadokya’nın doğasını yansıtan, izleyicileri ekranda büyülü bir ortama davet eden çekim ve hikaye anlatım teknikleriydi…

Faruk Teber, geçtiğimiz ay dizinin yönetmenliğini devretti ama projede genel yönetmen olarak yer alacağı söylenmişti. Usta yönetmenin yeni sezon için yeni bir projesi ortaya çıktı.

Maria ile Mustafa dizisinin ardından Faruk Teber, Fox TV’de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar isimli dizinin sorumluluğunu üzerine aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, senaryoyu Zülküf Yücel yazıyor. Gold Film imzalı dizinin hazırlıkları, oyuncu arayışları devam ediyor.

Maria ile Mustafa dizisini bıraktı, Fox TV'nin dizisine geçti! 7