Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Başrol oyuncusu Korona çıktı, rolü Burcu Kıratlı aldı

Başrol oyuncusu Korona çıktı, rolü Burcu Kıratlı aldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Batu Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği 7 Melek isimli filmin çekimleri başlamadan yaşanan talihsiz durum, Burcu Kıratlı için de ilginç bir gelişme yaşanmasına neden oldu. 6 Kasım’da çekimlerinin başlayacağı ve hazırlıkları uzun süredir yapılan filmin başrol oyuncusunda korona çıktı.

Geçtiğimiz sezonlarda Yasak Elma dizisinde de Elif karakteriyle rol alan Cansu Melis Karakuş, 7 Melek dizisinin başrolünde oynayacaktı. Ancak test sonucu pozitif çıkan oyuncunun yerine bir başka oyuncu arayışına girildi. Sonunda Burcu Kıratlı’da karar kılındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği habere göre, Cansu Melis Karakuş’un koronavirüs pozitif olmasının ardından tedavisine başlandığı belirtilmekte.

Murat Onbul’un yönetmenliğini yapacağı 7 Melek filminde 7 kadın özel harekat polisinin 15 Temmuz gecesi neler yaşadığının anlatılacağı film, gerçek hayat hikayesinden alınmakta.

Başrol oyuncusu Korona çıktı, rolü Burcu Kıratlı aldı 7
Cansu Melis Karakuş

Nurgül Bayram ve Ahmet Karadoğaz’ın senaryosunu yazdığı film, Ankara’da Gölbaşı’nda çekilecek. Burcu Kıratlı ile birlikte filmde Öznur Serçeler, Pelin Uluksar, Tuğba Melis Türk, Elif Buse Doğan, Yasemin Öztürk ve Ferdal Işıl rol alacak.