Ana sayfa Dizi Haberleri İtiraz ettiğin duruma düşmek ne zor Nalan! Camdaki Kız dizisinde bombalar bir bir patlıyor!

İtiraz ettiğin duruma düşmek ne zor Nalan! Camdaki Kız dizisinde bombalar bir bir patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisi üçüncü sezonuyla da heyecanla yoluna devam ediyor. Hikayenin yönü bir hayli değişti ama heyecan unsuru hep aynı kaldı. Dizinin takipçileri her yeni haftayı merakla bekliyor ve 16 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 70. bölümde de çok önemli olaylar yaşanacak.

Hayri’nin bir eşinin ve çocuklarının olduğunu Muzaffer’in öğrenmesi bekleniyor. Sedat’ın yeniden Nalan’ın kapısına dayandığı yeni bir süreç başlıyor. Tabii ki de Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan için pek de hoş olmayan bir manzara ortaya çıktı.

Hayri’nin karısı Türkan, çocukları ile birlikte ortada dururken Nalan’ın içine düşeceği durum, daha önce kendisinin isyan ettiği duruma benzerlik taşıyor. Daha önce kocası tarafından bir başka kadın ile aldatılan Nalan, şimdi bir başka kadının kocası ile aşk yaşama çabasında…

Sosyal medyada izleyiciler bu zamana kadar Nalan karakterine yönelik büyük sempati beslemiş ve onun yanında yer almıştı. Ancak şimdi birçok izleyici Türkan’ın durumuna da üzülüyor ve Nalan’ın düştüğü durumdan rahatsızlık yaşıyor.

Bir izleyici diyor ki, “En çok Türkan’a üzülüyorum. Ne kadar zor eşin tarafından hiç sayılmak ve çaresiz olmak.”

İtiraz ettiğin duruma düşmek ne zor Nalan! Camdaki Kız dizisinde bombalar bir bir patlıyor! 16

Hivza Zizan Alp, diziye Türkan karakteri ile katıldı. Çocukları ile hayata tutunmaya çalışan çaresizlik yaşayan ve yok sayılan kadınları bu karakter temsil ediyor. Aslında toplumda çok yaygın olan bir durum ama bunun Camdaki Kız gibi iddialı bir dizide gösterilmesi toplumsal farkındalık anlamında etkili oldu.

Nalan’ın Hayri’ye verdiği değeri sorgulayan ve bundan rahatsızlık duyan izleyiciler 70. bölümde Muzaffer’in gerçekleri öğrenmesi ile rahatlayacak gibi gözüküyor.

Nalan ile Hayri arasında yaşananlar hangi yöne doğru gidecek bilinmez ama, izleyiciler artık Nalan’ın gerçekleri öğrenmesini ve dizinin hikayesinin de yön değiştirmesini bekliyor.