Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı kısa sürede yükseldi ama arka planı çok sağlam!

Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı kısa sürede yükseldi ama arka planı çok sağlam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Ömer dizisinde Selahattin Paşalı’yı hayranlıkla takip eden geniş bir izleyici kitlesi var. Henüz kariyerinin başında olan oyuncu, Aşk 101 dizisindeki Osman karakteri nedeniyle 2020 yılında bir anda gündem olmuştu. Karakter ile ilgili sosyal medyada ortaya atılan çeşitli iddialar Selahattin Paşalı isminin yayılmasına hizmet etti. Ancak onu birçok izleyici de Babil dizisindeki Hakan karakteri ile de hatırlıyor.

2017 yılında Kalp Atışı dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Paşalı, 2022 yılında Netflix’te izleyicilerle buluşan Pera Palas’ta Gece Yarısı filminde Halit karakteri ile hem ülke içinde popülerliğini artırdı hem de yurt dışında tanınmaya başlandı.

Ömer dizisinde ise Gökçe Bahadır ile partnerlik yapan oyuncu, hem yetenekleri ile dikkat çekiyor hem de basında mesleği dışında pek de gündem olmuyor. Magazinsel bir hayatının olmadığını söyleyen Selahattin Paşalı’nın hayata bakışı ve felsefesi de sağlam bir karakterinin olduğunu gösteriyor.

Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı kısa sürede yükseldi ama arka planı çok sağlam! 7

Hürriyet gazetesinde geçen yıl Hakan Gence’ye verdiği röportajda oyuncu, “Banka hesabını ya da şöhretini geliştirmeye çalışan oyuncuların tarafında değilim. Tiyatro da yapıyorum, bağımsız filmlerim de geliyor” dedi.

Böyle bir mesleğe sahip olduğu için mutlu olduğunu anlatan Paşalı, şöhretin kendisini korkutmadığını da anlattı. Oyuncu, “Evinden işe, işten eve giden, kendi halinde bir adamım. Evden çok çıkmıyorum. Magazinsel bir hayatım yok” diyor.

Şöhreti hayatına katarak yaşayan birisi olmaması, paraya değil yaptığı mesleği en iyi şekilde ortaya koymaya odaklanması ile Selahattin Paşalı sağlam bir karakter sergiliyor.

Bugünlerde şöhreti iyice artan oyuncunun kendisini geliştirmek için sanatın her alanına dokunması, isminin daha çok duyulması gibi bir çabasının olmaması, sadece işine odaklanması ve rol yeteneği ile çok konuşulması dikkatlerden kaçmıyor.