Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Aile Babası dizisinde senarist değişiminden sonra ilginç gelişme!

İyi Aile Babası dizisinde senarist değişiminden sonra ilginç gelişme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan İyi Aile Babası dizisinin reytingleri, ilk günden beri beklendiği gibi olmadı. Kadrosuyla çok beğenilen ama bir türlü dikkatleri çekemeyen dizi için bir dizi gelişme yaşanıyor. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyoncu gibi güçlü oyuncuların yer aldığı diziden gelen değişim haberleri şaşırtmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta 4. bölümü yayınlanan dizinin kısa bir süre önce senaristinin değiştiği gündeme gelmişti. Ekrandaki komedi dizilerinin azlığına karşın Perşembe günü reytingleriyle bir türlü yüzleri güldüremeyen İyi Aile Babası’nın senaristinden sonra bu kez ismi de değişecek!

Geçtiğimiz hafta belli olan senarist değişimi, dizinin yeni bir ivme kazanması için şans olacağına yoruluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide, Birol Güven’in 5. bölümden itibaren dizinin senaryosunu yazmaya başlayacağı öğrenilmişti.

Altuntaş bu kez de bir başka değişim haberini paylaştı. Kulis bilgisine göre dizinin ismi de değişecek. Bu değişimin Birol Güven’in gelişi ile olduğu da anlaşılmakta. Bundan sonra İyi Aile Babası’nın ismi, Babam Çok Değişti olacak.

Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizisinin reytingde yarıştığı güçlü yapımlar ekranda. Aynı zamanda Alev Alev, Sol Yanım dizisinin yanı sıra bu hafta son bölümü yayınlanacak olan Kalk Gidelim dizisi de ekrandaydı. İyi Aile Babası dizisi de bu dizilerle yarışmakta zorlanmıştı. İsmi değişen dizinin senaryosu da değişince bakalım durum ne olacak?