Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde düğün var! Sürpriz evlilik çok şaşırtacak!

Yasak Elma dizisinde düğün var! Sürpriz evlilik çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde 85. bölümden sonra izleyicinin başını döndüren gelişmeler yaşanıyor. Artık hızına yetişilmekte zorlanılan diziden Halit’in bir yerlerden çıkıp geleceği sanılırken, asıl sürprizin ise başka bir şey olduğu ortaya çıktı!

Diziyi takip edenler, yeni sezondaki hızlı değişimle birlikte yeni karakterlere ve olaylara alışmaya çalışıyor. Hala diziden ayrılan Halit, Kerim, Lila, Yiğit ve Kaya’nın yoklukları sosyal medyada dillendirilirken, dizideki olaylar ise aldı başını gidiyor!

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade’nin oynadıkları Ender-Şahika ve Yıldız ekseninde dönen dizide önümüzdeki süreçte izleyici için yeni bir sürpriz geliyor.

86. bölümde Yasak Elma dizisinin kadrosuna Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu katılmıştı. Özyağcıar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu’nun oğlu Çağatay’ı Berk Oktay canladırıyor. Annesi Feride Hanım’ı da Gülenay Ünlüoğlu.

Yasak Elma dizisinde düğün var! Sürpriz evlilik çok şaşırtacak! 8

Çağatay’ı görür görmez vurulan Yıldız, bir süre peşinde koşup durmuştu. Çağatay Yıldız’a hiç yüz vermezken, bir süre sonra durum değişmişti. Feride Hanım ve Şahika araya girip engellemeye çalışsa da Çağatay, Yıldız’a tutuldu!

İşte bu aşkın şimdi sürpriz bir evliliğe gittiği öğrenildi! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bir kulis bilgisini paylaştı.

Yasak Elma dizisinde düğün var! Sürpriz evlilik çok şaşırtacak! 9

Kulisten gelen bu bilgilere bakılırsa Çağatay ve Yıldız evlenecek. Geçtiğimiz hafta zaten Yıldız ve Çağatay’ın öpüşmesi diziye damgasını vurmuştu.

Sosyal medyayı etkin kullanan Eda Ece, şu sıralar bu konuda ser verip sır vermedi ama yine de bu bilginin kulislerde sızmasıyla izleyici ilginç gelişmelerin kapıda olduğunu da görmekte.