Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Yeni Hayat dizisinin iki oyuncusu, sürpriz dizide yeniden buluştu!

Final yapan Yeni Hayat dizisinin iki oyuncusu, sürpriz dizide yeniden buluştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin büyük iddialarla başlayan dizisi Yeni Hayat, ne yazık ki reytingleri düşük gelince 9. bölümde ekrandan kaldırılmıştı. 29 Ekim akşamı son bölümü yayınlanan dizide Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya başrollerde oynuyordu. Dizinin erken final yapması izleyenleri üzerken, başrolde yer alan iki oyuncunun bir başka dizide kısa bir süre sonra buluşması ise dikkatleri çekti.

Kanal D’nin güvendiği ve konusuyla da ilgi çekeceğini düşündüğü bir dizi olan Yeni Hayat’ın bitirilme kararını erken bulanlar, sosyal medyada pek çok eleştiri yaptılar. 5. bölüm reytinginden sonra bir bölüm sonra biteceği açıklanmıştı.

6. bölümde reytingi yükselen diziye bir şans daha verilmiş ama reytingler yine istenildiği gibi gelmeyince de 9. bölümde final yapmıştı.

Bu duruma özellikle Serkan Çayoğlu hayranları çok üzülmüştü. Oyuncuya da sosyal medyadan pek çok yorum gitmişti final nedeniyle. Ancak Çayoğlu hayranlarını sevindiren bir gelişme daha yaşandı geçtiğimiz günlerde.

Yeni Hayat dizisi yeni final yapan oyuncunun bir başka dizi ile ekrana dönmeye hazırlandığı öğrenildi. TRT1 için çekilecek olan Kıbrıs Adası Kışı isimli dizide oynayacak başarılı oyuncu.

Pelin Karahan, Ahmet Kural, Devrim Saltoğlu’nun yanı sıra bir ismin daha kadroya katıldığı öğrenildi. Diziyle ilgili detaylı bilgileri twitter sayfasından paylaşan Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Tayanç Ayaydın da Kıbrıs Adası Kışı dizisinin kadrosunda.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Hakan İnan’ın yönetmenliğini yapacağı dizide Tayanç Ayaydın ve Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisinden sonra tekrar buluşuyorlar.

Final yapan Yeni Hayat dizisinin iki oyuncusu, sürpriz dizide yeniden buluştu! 7

Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın’ın oynadığı iş adamının karısının koruması Adem’i oynuyordu.

Bu ilginç tesadüfle birlikte okuma provaları süren dizide, Kıbrıs’ta 1964 yılında başlayıp 1974 çıkarmasına kadar geçen sürenin anlatılacağı öğrenildi. Bu arada Rauf Denktaş’ı da Devrim Saltoğlu oynayacak.