Ana sayfa Dizi Fragmanları İyi Aile Babası’ndan beklenti yüksek, yeni sınav yeni umut!

İyi Aile Babası’ndan beklenti yüksek, yeni sınav yeni umut!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya başlayan İyi Aile Babası dizisinin 3. yeni bölümü bu hafta merakla bekleniyor… Komedi performansı konusunda bazı izleyicilerin beklentilerini karşılayamasa da dizi yine de geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Bazı eksikliklerin izleyiciler tarafından da sosyal medyada eleştirildiği dizinin 3. bölümünün daha özenerek hazırlandığı da fragmanlara yansıdı. Esprileri ile izleyicileri alıp götürmesi beklenen dizinin ilk iki bölümünde böyle bir hava yoktu. 3. bölümde ise beklentiler bir hayli fazla.

İyi Aile Babası dizisinin 3. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Neler olacağı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar: Arife küçük bir kaza geçiriyor, herkes ayağa kalkıyor! Rıfkı evlenmek istediğini yemek masasında Aslı ve Mehmet Ali’ye söyler. Fakat alay konusu olmaktan kurtulamaz. Ayfer ile konuşmaya giden Rıfkı, annesinin başına gelen kazayı öğrenince oldukça şaşırır.

Aslı ise kendisine her fırsatta laf sokan kayınvalidesinin başından ayrılmaz. Arife, Aslı’ya bu kez iyi davranır.

Bir diğer koldan Rıfkı iş kurmak için Mehmet Ali’den para ister. Mehmet Ali’nin kardeşine olan güveni ise göz yaşartacak cinstendir.

İyi Aile Babası yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!