Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın değil, Tamer Karadağlı çok iddialı bir diziyle dönüyor!

Çocuklar Duymasın değil, Tamer Karadağlı çok iddialı bir diziyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllar televizyon ekranında Tamer Karadağlı’yı Taşfırın erkeği Haluk karakteri ile izleyenler, yeni dizisine çok şaşıracak… Çocuklar Duymasın akıllarda iz bıraktı ve Karadağlı, şimdi yeni karakteri ile Haluk karakterinden farklı bir rolle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu intagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni dizisini duyurdu. Oyuncu, yeni bir kadro ile çekimlerine devam edilecek olan Savaşçı dizisinin ekibine katıldı. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi iki önemli ismin başka dizilere geçtiği bu günlerde, Limon Yapım tarafından Savaşçı’nın hazırlıkları devam ediyor.

Savaşçı dizisinin yeni karakteri Göktürk Albay olarak Tamer Karadağlı yakında izleyicilerle buluşacak. İlk 4 sezonu Fox TV’de pazar akşamları büyük ilgi gören dizi, pandemi nedeniyle çekilen ama yayınlanmayan 3 stok bölüm ile 5. sezona başladı. Ancak yeni sezon çekimleri öncesi yaşanan çeşitli krizler nedeniyle ekip bir araya gelemedi.

Ayrılan isimlerden sonra ise yeni bir kadro kurulması konusunda adımlar atıldı. Şimdi de bu adımların tamamlanmak üzere olduğu ortaya çıktı. Tamer Karadağlı’nın diziye katılması da yeni ekibin bir hayli dikkat çekeceğini anlatmaya yetiyor.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

Çocuklar Duymasın değil, Tamer Karadağlı çok iddialı bir diziyle dönüyor! 7