Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat geldi, Çatı Katı Aşk’ın ayağını kaydırdı!

Yeni Hayat geldi, Çatı Katı Aşk’ın ayağını kaydırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yaz ekranı için yapılan Çatı Katı Aşk dizisi, ayağı yeren basan bir proje olarak konumlanmış olsa da reytinglerinin pek de beklentileri karşıladığı söylenemez.

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı aile komedisi olarak öne çıkan Çatı Katı Aşk’ta önemli bir değişiklik yaşanıyor… Yeni Hayat dizisinin daha önce Pazartesi akşamları yayınlanacağı belirtiliyordu. Ancak Kanal D önemli bir değişiklik yaptı.

Artık Perşembe akşamları Yeni Hayat dizisinin olacak. 3 Eylül Perşembe itibari ile de dizi başlıyor… Peki Çatı Katı Aşk’a ne olacak… 27 Ağustos Perşembe akşamı 8.bölümü yayınlanacak olan dizi, gelecek hafta gün değiştirecek.

Kulis bilgilerine göre Kanal D, Çatı Katı Aşk’ı bitirmek niyetinde değil. Cumartesi günleri yayınlanması beklenen Çatı Katı Aşk, Yeni Hayat dizisinin gelişi ile birlikte Perşembe gününü kaybetti.

Çatı Katı Aşk’ın Cumartesi günleri ekrana gelmesi durumunda karşısına çıkacak rakipleri de önemli yapımlar…

TRT1’de sevilen Kalk Gidelim dizisi var. Show TV’nin geçen sezonki flaş işi Kuzey Yıldızı da Cumartesi günleri yayınlanıyor. Bir de Fox TV’de izleyici ile buluşan Zümrüdüanka… Çatı Katı Aşk’ın kış sezonu devam eder ise reyting yarışı yapacağı diziler arasına yenileri de katılacaktır.