Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde dizisinde Seda Bakan ve Mert Fırat’a ne oldu?

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Seda Bakan ve Mert Fırat’a ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi Günde Kötü Günde dizisinde başrol değişti, neler oluyor? O3 Medya’nın Star TV için hazırlamakta olduğu İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin kadrosunda başroller için Mert Fırat ile Seda Bakan isimleri konuşuluyordu. Bu yönde haberler de yapıldı.

Daha sonrasında ise Yasemin Allen’in de bu iki ünlü isme katıldığı ortaya çıkmıştı. Mert Fırat ve Seda Bakan hayranları da iki ünlü oyuncunun uyumunun nasıl olacağını merak ediyordu.

Ancak sosyal medyada birkaç gündür dolaşan iddialar başrollerin değiştiği yönünde. Mert Fırat ve Seda Bakan ile yolları ayrıldığı iddialarını güçlendiren gelişmeler yaşanıyor. O3 Medya’nın başroller için yeni isimlerle anlaştığı gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Elçin Sangu ve Ozan Dolunay, Yasemin Allen ile birlikte başrolü paylaşacaklar. Dizinin çekimlerine ise 17 Temmuz itibari ile başlanacak.

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Seda Bakan ve Mert Fırat'a ne oldu? 7

Mert Fırat ve Seda Bakan’ın dizide ile yollarını neden ayrıldığı ve arka planda neler yaşandığı da merak ediliyor.

Ayrıca Elçin Sangu – Ozan Dolunay – Yasemin Allen üçlüsünün dizideki uyumları da sorgulanıyor. Bu uyumun başarılı olup olmayacağı sosyal medyada tartışmaları başlattı.