Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen yeni dizi için doğru seçimler mi?

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen yeni dizi için doğru seçimler mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin büyük önem verdiği İyi Günde Kötü Günde isimli diziyle ilgili son dönemde gelen bilgiler kafaları da karıştırdı. Gazeteci Birsen Altuntaş, TV100’deki haberlerinde Haziran ayında diziyle ilgili kulis bilgilerini paylaşmıştı. Bu bilgilere göre Temmuz ayının 3. haftası başlayacak olan dizinin başrollerinde Seda Bakan ve Mert Fırat bulunuyordu.

O3 Medya ve Star TV’den de medyada geniş yer bulan bu haberlerle ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak Temmuz ayının başı ile birlikte dizinin başrollerinin değişeceği iddiaları sosyal medyada konuşuldu. Sonrasında da Elçin Sangu ve Ozan Dolunay’ın diziye Yasemin Allen ile birlikte başrol oyuncuları olarak katıldıkları ortaya çıktı.

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen yeni dizi için doğru seçimler mi? 7

Dizinin ekibinde ayrıca Ali Yağcı, Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar ve Osman Alkaş gibi isimler de bulunuyor. Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in senaryosunu yazdığı dizinin yeni başrol isimlerinin uyumu sosyal medyada tartışılıyor.

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in doğru seçimler mi olduğu konusunda farklı düşünceler ortaya konuyor. İzleyiciler bu yapımda uyum sorunu yaşanabileceği düşüncesini taşıyor.

Bu arada dizinin oyuncularının hangi karakterlere hayat vereceği de ortaya çıktı.

Elçin Sangu dizide düğün organizasyonları yapan Zeynep Ertekin karakteri ile yer alacak. Ozan Dolunay, dünyaca ünlü oteller zincirinde yöneticilik yapan Kaan Karasu karakterini oynayacak. Yasemin Allen ise, stil ikonu Melisa Yalçınkaya olarak dizide yer alacak.

Ali Yağcı dizide Ferit isimli karaktere hayat verecek.