Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul biter bitmez, Ozan Dolunay yeni dizi anlaşması yaptı!

Zalim İstanbul biter bitmez, Ozan Dolunay yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ozan Dolunay, dizinin 39. bölümle birlikte önceki hafta final yapmasından sonra dinlenmek için ara vermeyecek.

Zalim İstanbul ile zorlu bir çalışma süreci geçiren ünlü oyuncu, karantina döneminde ise çekimlerin durmasıyla dinlenme fırsatı bulmuştu. Haziran ayı ile birlikte son 3 bölümün çekimleri de tamamlandı ve Zalim İstanbul defteri Ozan Dolunay için kapandı.

Oyuncu, dizideki başarılı performansı ile göz doldurdu ve kariyerine de bu dizi önemli bir başarı olarak yansıdı. Ünlü oyuncunun yeni dizisi de belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ozan Dolunay, İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin başrolünde yer alacak.

Elçin Sangu’nun diziye katıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Yasemin Allen’in de dizide yer aldığı biliniyordu. Şimdi de bu iki kadın oyuncunun yanına Ozan Dolunay ismi eklendi.

Genç oyuncunun kariyer yürüyüşünde projeden projeye geçmesi deneyimini artıracak ve yeni sezonda da ekranda kalarak popülerliğini genişletecek.