Ana sayfa Dizi Fragmanları İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncu kadrosu netleşti!

İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncu kadrosu netleşti!

tarafından ker_def

Yapımına O3 Medya’nın imza attığı başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’nın paylaştığı Star’ın yeni sezon dizisi “İyi Günde Kötü Günde”nin tam kadro fotoğrafı okuma provasından paylaşıldı. Star TV’den yapılan duyuruda dizinin oyuncu kadrosunda belli olan isimlere de yer verildi.

Yönetmenliğini Barış Erçetin’nin üstlendiği senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte kaleme aldığı “İyi Günde Kötü Günde”, sete çıkmak için gün sayarken dizinin tüm oyuncu kadrosu ilk kez okuma provasında bir araya geldi. Keyifli ve neşeli halleri objektiflere de yansıyan oyuncuları uyumlarıyla da beğeni topladı.

Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta isimleri aynı projede buluşturan dizinin kadrosunda yıldız oyuncular; Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan’da yer alıyor.

“İyi Günde Kötü Günde”, Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana
taşıyacak. “İyi Günde Kötü Günde” yeni sezonda Star’da.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncu kadrosu netleşti! 7