Ana sayfa Dizi Haberleri İyi ki anlaşamadık! Eda Ece, büyük pişmanlıktan kurtuldu!

İyi ki anlaşamadık! Eda Ece, büyük pişmanlıktan kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medyada içerik üretmeye ve canlı yayınlara katılmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde aktif isimler arasında yer alıyor. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Eda Ece, bir süre dijital detoks yapmıştı. 7 gün boyunca eline telefonu almayan ve paylaşım da yapmayan Eda Ece, bu dönemin kendisine çok iyi geldiğini belirtti. Oyuncu, karantina günlerinde sürekli bir şey üretme zorunluluğundan da rahatsız. Bu baskıdan etkilenen oyuncu zaman zaman da kendisini sorguluyor.

Eda Ece, katıldığı instagram yayında bir sözü ile dikkatleri çekti. Cildine iyi geldiğini gördüğü bazı ürünleri paylaşan oyuncu, bunu reklam amacıyla yapmadığını söyledi. Oyuncu gerçekten cildine iyi gelen ürünleri tanıttığını ve bu konuda hassas olduğunu anlattı.

Hayvanlar üzerinde deney yaparak ürünleri geliştiren markalardan uzak duran Eda Ece, yaşadığı bir olaydan bahsetti.

Dizideki rol arkadaşı Şevval Sam’ın bir gün evine geldiğini söyleyen Eda Ece, kullandığı ürünlerden birisi için uyarıda bulunduğunu anlattı.

Oyuncu, şöyle konuştu: “Bilmeden bazı markalar kullanıyormuşum. Şevval Sam, benim evime geldiği zaman… Çok ünlü bir marka için ‘hayvanlar üstünde deney yapıyor’ dedi. İyi ki o ürünü post etmedim. Hemen yok ettim. Onlardan reklam teklifi gelmişti. İçimden ‘iyi ki anlaşamamışız’ diye söyledim. Çünkü bilmiyordum.”

Ünlü oyuncu, takipçilerini gerçekten memnun olduğu ürünlere yönlendirdiğini, bunun dışında paylaşım yapmamaya çaba harcadığını ifade etti.