Ana sayfa Dizi Haberleri Hizmetçiler dizisinin Atiye’si Algı Eke yaşadıklarından çok korktu!

Hizmetçiler dizisinin Atiye’si Algı Eke yaşadıklarından çok korktu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Algı Eke kendisini çok planlı ve programlı birisi olarak tanıttı. Koronavirüs pandemi sürecinin Eylül ayında hafifleyebileceğini ama biteceğini düşünmediğini söyledi. Özgürlüğün önemine vurgu yapan Algı Eke, insanların önemli bir ders aldığını düşünüyor. Yurt dışında bilim insanlarının makalelerini okuduğunu anlatan Algı Eke, yaşadığımız bu dönemi zaten bilim adamlarının yazdıklarını, bir takım matematik hesapları ile gerçekleri daha önceden bildirdiklerini belirtti.

Sinemanın gelecekte neye dönüşeceğini tam olarak bilmediğini ama değişim göstereceğini düşünen Algı Eke, insan var olduğu sürece sanatın bitmeyeceğine değindi. Algı Eke, “Belki bizim çocuklarımızın çocukları, onlar farklı olacaklar. Şimdi doğanlar bile çok farklı. Kim bilir, onlar ne olacak? Onlar sinema diye neyle tanışacaklar?” diye sorular sordu.

Oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle özellikle film setlerine çıkmanın oyuncular ve ekipler için uzun zaman alacağını düşünüyor. Algı Eke, “Dizi devam eder. Tiyatro ve sinemaya gidilemeyebilir” diye konuştu. Sinemanın zaten sıkıntılar yaşadığını da anlatan Algı Eke, şu anda her şey bitse bile sinema salonuna veya alışveriş merkezine girmek istemeyeceğini söyledi.

Algı Eke, koronavirüs salgını öncesinde Hizmetçiler dizisinde Atiye karakterine başlamıştı. Dizinin sadece 3 bölümü yayınlandı. Yeni bölümler için çekimlerin başlayıp başlamayacağı bilinmiyor.

Hizmetçiler dizisinin Atiye'si Algı Eke yaşadıklarından çok korktu! 7

Oyuncu, “Ben önümüzdeki uzun süre giremeyeceğim gibi. Korkuyoruz yani” dedi. Korkunun en büyük silah olduğunu, nükleer silahlardan bile daha etkili olduğunu anlatan Algı Eke, insanın en önemli dürtüsünün de hayatta kalmak olduğunu hatırlattı.

Algı Eke, “Biz şu an korktuk. Virüs ile ilgili korkum sadece kendim değil, sevdiklerim. Ya ben yetişemezsem. Babam 67 yaşında, gidip göremiyorum. Taşıyıcı olabilirim. Bu süreç beraberinde başka korkuları da getirdi” diye konuştu.

Sohbetin tamamını videodan izleyebilirsiniz: