Ana sayfa Sosyal Medya İyi ki Mucize Doktor’da seni istemediler! Yoksa Masumlar Apartmanı öksüz kalırdı!

İyi ki Mucize Doktor’da seni istemediler! Yoksa Masumlar Apartmanı öksüz kalırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi izleyicileri 2020 yılında Merve Dizdar gerçeği ile tanıştı… Mart ayında Mucize Doktor dizisinde Damla karakterine hayat veren oyuncu, izleyicilerin gıcık olduğu bir karakteri başarıyla canlandırmıştı. Ancak araya giren pandemine 2. sezonda işler değişmiş ve senaristler Damla karakterini hemen harcamıştı. Bu durumu basından öğrenen Merve Dizdar ise ekibi ve aile ortamını çok sevdiğini söyleyip, daha hiçbir şeyden haberi yokken ikinci sezonun heyecanını yaşadığını youtube programında Özge Özder’e anlatmıştı.

Birçok Merve Dizdar hayranı Haziran ayında ortaya çıkan bu duruma tepki göstermiş ve oyuncunun bu şekilde harcandığı düşüncelerini sosyal medyada yazmıştı. Ancak aradan bir süre geçtikten sonra bu sefer Masumlar Apartmanı projesi ortaya çıktı ve Gülben karakteri de Merve Dizdar’a emanet edildi. Proje müthiş, Gülben de o kadar derinlikli bir karakterdi ki, Merve Dizdar için milyonlarca kişiye kendisini tanıtması adına çok önemli bir fırsat ortaya çıktı.

Şimdi dizi hayranları, “İyi ki Mucize Doktor’dan seni göndermişler yoksa Gülben olarak izleyemezdik” diyerek ‘her işte bir hayır vardır’ sözünü tekrarlıyor. 2020 yılında hem gıcık bir Damla karakterine hayat verip hem de izleyicilerin yüreğini sızlatan Gülben rolüyle gönüllere girmek o kadar da kolay değil.

Merve Dizdar, zor olanı başardı. Masumlar Apartmanı dizisindeki saf ve yaralı genç kız olarak milyonları gözyaşlarına boğdu. Gıcık ve egoist Damla’dan gönülleri yaralayan Gülben’e birbirinden çok farklı karakterleri ustalıkla canlandırabileceğini de gösterdi.

Masumlar Apartmanı dizisinde Esat ile bir gelecek hayali kuran, mutlu ve güzel bir ailesi olmasını arzu eden Gülben’in saflığı da izleyicileri fazlasıyla etkiliyor…