Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Menderes Samancılar, Zümrüdüanka ekibi ile buluştu, ilk mesajını verdi

Menderes Samancılar, Zümrüdüanka ekibi ile buluştu, ilk mesajını verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta aktör Menderes Samancılar, Güvercin isimli Star TV dizisinde yer aldıktan kısa bir süre sonra şimdi de Fox TV ekranıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Önceki hafta 16.bölümüyle birlikte final yapan Güvercin dizisinde Bedir Kavvi karakterine hayat veren usta oyuncu, şimdi de yepyeni bir karakter ile Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Zümrüdüanka’ya katılıyor…

Yapımını Pastel Film’in üstlendiği, FOX’un sevilen dizisi Zümrüdüanka, kadrosuna başarılı oyuncuları dahil etmeye devam ediyor. İzleyicilerin büyük bir heyecan ile takip ettikleri diziye son olarak usta isim Menderes Samancılar “Behram” karakteri ile dahil oldu.

Ekip ile bir araya gelen Samancılar; “Çekimler için henüz Kapadokya’ya yeni geldim. Zümrüdüanka iyi oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle FOX izleyicisinden büyük ilgi gören başarılı bir dizi. Ben de bu diziye dahil olduğum için çok mutluyum” dedi.

Behram karakterinin dizide nasıl bir değişime sebep olacağı da merakla bekleniyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı diziye daha önce de İsmail Hacıoğlu Cihan karakteriyle, Gökçe Eyüboğlu da Deniz olarak katılmıştı.

Fox TV’nin reyting sorunlarını bir türlü aşamayan dizisi Zümrüdüanka, her Cumartesi saat 20.00’de yayınlanıyor.