Ana sayfa Sosyal Medya Önce öpüştür sonra dövüştür! Baraj dizisinde büyü bozmak böyle bir şey!

Önce öpüştür sonra dövüştür! Baraj dizisinde büyü bozmak böyle bir şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin 13. bölümü dün akşam yayınlandı. Biran Damla Yılmaz ile Feyyaz Duman’ı başrolde buluşturan dizinin hikayesi iyice açıldı. Reytinglerde de toparlama yaşayan Baraj dizisinin izleyicileri memnun.

Dün akşam yayınlanan 13.bölümde bazı sahneler ise izleyicileri isyan ettirdi. Bunun sebebi ise haftalardır Nehir ve Nazım karakterlerinin öpüşmesini bekleyenlerin bunu gördükten sonra karakterlerin mutlu anlarının çok kısa sürmesi oldu. Dizide iki aşık birbirleri ile mutlu anlar yaşadı ve bunun sonunda da merakla beklenen öpüşme gerçekleşti. Her ne kadar kısa süren bir sahne de olsa, bu bile izleyicilere yetti. Ancak sonrasında yaşananlar ise tam bir hayal kırıklığıydı…

Sosyal medyada Nehir’in Nazım’ı terk etmesi durumu yorumlara yansıdı. izleyiciler bu duruma isyan eden mesajlar yazdı. Bir izleyici, esprili üslupla senaristlere gönderme yaptı:

“Ah senarist ben sana ne diyeyim? Önce bu kadar güzel yazıp, sonra ayırıyorsun. Nermin’le işbirliği mi yaptın? Yoksa Nermin’in belalısı Bekir sen misin?”

Birçok izleyici de benzer bir düşüncede. Nermin karakteri daha yeni diziye katılmasına rağmen izleyicinin en gıcık olduğu karakter olmayı başardı. Senaristin Nazım’a ceza vermeyi alışkanlık haline getirdiğini söyleyen dizi hayranları, “İki dakika mutlu edip ondan sonra her şeyden koparıyorsunuz adamı” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Karakterlerin mutluluğunu izlemek istediklerini belirten dizi hayranları, bunun için bir süre beklemek durumunda kalacak. Nermin ile hala boşanamayan Nazım’ın bu yaşananlardan sonra Nehir ile evlenme planları da şimdilik suya düşmüş gibi duruyor.

Dizinin hikayesindeki değişim izleyicileri mutlu etse de Nehir ve Nazım karakterlerini farklı sahnelerde de görmek istiyorlar. Mesela espri yapıp güldükleri, komik anılar anlatarak neşelendikleri kısa anlara da ihtiyaç olduğunu belirten Baraj dizisi hayranları, dizinin yavaş yavaş kendilerini sardığını da belirtiyor.