Ana sayfa Dizi Haberleri İyilik dizisi bu görüntüsü ile ikinci sezon büyük sıçrama yapabilir!

İyilik dizisi bu görüntüsü ile ikinci sezon büyük sıçrama yapabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçen sezonun sonlarına doğru yayınlanmaya başlanan İyilik dizisinin sert hikayesi birçok izleyicinin dikkatini çekti. Diziyi yasak aşk ve aldatmalarla dolu olması nedeniyle Yasak Elma’ya benzeten birçok kişi oldu. Aldatmanın içinde olduğu, entrikaların bitmediği dizinin başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş bulunuyor.

Geçen sezon sadece 8 bölümü yayınlanan İyilik dizisinin 9 Eylül Cuma gününden itibaren yeniden izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Fox TV, yeni sezonda diziden çok daha iyi reytingler bekliyor. Bunun nedeni ise Yasak Elma’nın seyirci topluluğuna hitap eden bir yapım olması. Yasak Elma milyonları ekran başına topluyor ve benzer bir hikaye kurgusu ile Fox TV, bu tür dizileri sevenleri İyliik’i de izlemeye teşvik ediyor.

İyilik dizisi geçen sezon yayınlandığı dönemde izlenme oranlarının düştüğü ve izleyicilerin yavaş yavaş ekrandan uzaklaştığı bir döneme denk geldi. Ancak buna rağmen birçok diziden çok daha iyi reytingler elde eden İyilik, ilk 8 bölümün ardından ikinci sezon biletini de elde etti.

İyilik dizisi bu görüntüsü ile ikinci sezon büyük sıçrama yapabilir! 24

Dizinin ekibi yeniden sete çıktı ve çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Yayınlanan ilk fragman da ikinci sezonun çok hareketli olacağını gösteriyor. Birçok dizi hayranının yeni fark edeceği İyilik dizisinin ikinci sezonda çok daha iyi reytingler elde ederek, daha geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekmesi kimseyi şaşırtmamalı.

Neslihan herkesin hayranlıkla baktığı bir hayata sahip olduğunu düşünürken, eşi Murat’ın onu evini kiraladığı Damla ile aldattığından habersizdi. Neslihan’ın yeniden eşini kazanma çabası ve Damla’nın da bunu engelleme hırsı İyilik dizisini bir aldatma hikayesi olarak öne çıkardı.

İyilik dizisi bu görüntüsü ile ikinci sezon büyük sıçrama yapabilir! 25

Dizinin ikinci sezon fragmanında Neslihan bıçaklanıyor ve Murat da bu olay nedeniyle suçlanıyor. Damla ise Murat’ı kazanmak için her şeyi yapmaya hazır. İyilik dizisinin hareketli başlayacak ikinci sezonu, ilk sezondan çok daha etkili olacakmış gibi gözüküyor.