Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İyilik dizisinde Neslihan karakteri Hatice Şendil’i çok etkiledi!

İyilik dizisinde Neslihan karakteri Hatice Şendil’i çok etkiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Aşk Mantık İntikam dizisi bitince, Cuma akşamları boş kalmadı. Kanal yönetimi İyilik isimli yeni diziyi yayına aldı ve ikinci bölümü de izleyici ile buluşan dizi beklenenden daha düşük reytinglerle ekran ömrüne başladı… İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey’in başrollerinde yer aldığı dizide ayrıca Perihan Savaş da bulunuyor…

İyilik dizisi aldatma ve entrika konusu üzerine olduğu için Yasak Elma dizisine çok benzetildi. Ancak reytingler noktasında bu benzerliğin yeni dizinin pek de işine yaramadığını söyleyebiliriz. Kamera Arkası isimli programa konuşan Hatice Şendil, Neslihan karakteri ile hikayede yer alıyor.

Mutlu bir yuvası olan, çocukları ile güzel bir hayat yaşayan Neslihan, aslında kocası tarafından yıllardır aldatılıyor ama bunu da sonradan öğreniyor. İyilik isminin her şeyi net bir şekilde anlattığını belirten Hatice Şendil, şunları söyledi:

“Adı her şeyi anlatıyor, İyilik. Ben sadece bir iyilik yapmak istedim. Bazen sadece bir iyilik yapmak isteriz, oradan bir hikaye doğar. Hayatının merkezine iyiliği almış bir kadının yaptığı iyilik ile olan mücadelesi hikayemiz. Beraberinde de birçok olay gelişiyor, sadece bir iyilikle kalmıyor. İyiliği sadece kendimiz için mi yapıyoruz, yoksa bir başkası için mi? Tüm bu sorulara cevap arayan bir hikayemiz var.”

Neslihan’ın çok gerçek bir karakter olduğunu anlatan, hem zaafı olduğunu hem de yaraları bulunduğunu belirten Hatice Şendil, yaşadığı her şeyden bir ders çıkartan ruha sahip olmasının da kendisini çok etkilediğini anlattı.