Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta dizi setinde Miray Daner ile Furkan Andıç bir poz verdi, birden çok anlam yüklüydü!

Kara Tahta dizi setinde Miray Daner ile Furkan Andıç bir poz verdi, birden çok anlam yüklüydü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Furkan Andıç, geçtiğimiz hafta sağ dizinden menisküs ameliyatı oldu ve bir süre evinde dinlendi. Normalde bu tür ameliyatlarda 6 haftaya kadar hastanın dinlenmesi tavsiye ediliyor… Furkan Andıç ise devam eden Kara Tahta dizisi çekimleri nedeniyle fedakarlık sergiledi ve sete geri döndü.

Çarşamba akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Kara Tahta dizisinde başarılı bir dizi çifti olan Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin sosyal medyada yer alan pozu ise birkaç mesajı bir arada verdi. Öncelikle dizi ekibi bayram öncesinde Furkan Andıç’ın rahatsızlığı nedeniyle 10 günlük ara vermişti.

Kara Tahta dizi setinde Miray Daner ile Furkan Andıç bir poz verdi, birden çok anlam yüklüydü! 8

Bu aranın tamamlandığı ve ekibin yeniden çekimlere başladığı bu paylaşım ile duyurulmuş oldu. Yönetmen Ender Mıhlar’ın “Emek neydi?” notu ile paylaştığı fotoğrafta başka detaylar da var.

Furkan Andıç, ameliyat olduğu sağ dizine buz koyarken ve henüz iyileşmediği pozisyonundan belli olurken, Miray Daner’in diz kapaklarının da yaralanmış olduğu fotoğrafa yansıdı.

İki genç oyuncu da Kara Tahta dizisi için ne kadar istekli ve ne kadar yürekten projeye bağlı olduklarını da aslında bu fotoğraf ile anlatıyor.

Bu yaşadıkları sıkıntılara rağmen iki genç oyuncunun gülümseyen hali ve birbirleri ile yakın iletişim halinde olmaları da sette güzel bir ortamın kurulduğu ve başrol ikilisinin de birbirleri ile çok uyumlu olduğunu gösteriyor.

Yönetmen Ender Mıhlar’ın bu paylaşımı birden çok anlam taşıyor ve Kara Tahta dizisinin setinde ne kadar büyük fedakarlıklar ortaya konulduğunu gösteriyor.

Kara Tahta dizi setinde Miray Daner ile Furkan Andıç bir poz verdi, birden çok anlam yüklüydü! 9