Ana sayfa Dizi Fragmanları İyilik dizisinde Neslihan’ın stratejik kararı, Damla için yıkıcı olacak

İyilik dizisinde Neslihan’ın stratejik kararı, Damla için yıkıcı olacak

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan İyilik dizisinin 10. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Hatice Şendil, Sera Kutlubey, Perihan Savaş ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Damla şirkete adımını atar atmaz ilk fırsatta Murat’a yakınlaşmaya çalışır. Murat, Neslihan’la ilişkilerine yeni bir şans verdiklerini söyleyince Damla yıkılır ve Murat’a Neslihan’ın sadece kendisinden intikam almak için onu zorla öptüğünü, gittikleri restoranın adresini ona Koray’ın verdiğini, Koray’la iş birliği içinde olan Neslihan’ın bunu sadece Damla’nın ikisini öpüşürken görmesi için yaptığın söyler ama Murat’ı ikna edemez.

İyilik dizisinde Neslihan'ın stratejik kararı, Damla için yıkıcı olacak 7

Bu sırada Neslihan, Murat’a yakın durarak onun güvenini kazanmaya çalışmaktadır ve bu yolla annesinin yargılandığı davanın düşmesini sağlayacak delilleri elde etmeyi amaçlamaktadır. Murat’ın şirketin elindeki en kıymetli arsasını sattığını öğrenen Neslihan Necati ile iş birliği yapar.

Neslihan’ın planı olduğunu anlatan Damla hemen Murat’ı durumdan haberdar eder. Neslihan’ın gerçek yüzünü sonunda Murat’a gösterebildiğini düşünen Damla’yı finalde büyük bir sürpriz beklemektedir.