Ana sayfa Dizi Haberleri Erken final tehlikesi ciddi olunca Duy Beni dizisinde büyük değişim rüzgarı esmeye başladı!

Erken final tehlikesi ciddi olunca Duy Beni dizisinde büyük değişim rüzgarı esmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dönemi dizisi olarak öne çıkan Star TV’de yayınlanan Duy Beni, hikayesi ile çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Dizinin genç oyuncularının sosyal medyada çok konuşulması, sert sahnelerin yer alması ve hikayenin ilgi çekici olması ile birlikte Duy Beni dizisinin iyi bir yaz dönemi geçirdiğini söyleyebiliriz.

Ancak Eylül ayı ile birlikte her şey değişti. Artık perşembe günlerinin asıl sahibi olan Camdaki Kız ve Mahkum dizilerinin ekrana dönme zamanı geldi. 15 Eylül perşembe akşamı da bu iki dizi ile birlikte müthiş bir reyting yarışı izleyeceksiniz. Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin de aradan sıyrıldığı bir perşembe rekabeti kimseyi şaşırtmayacaktır. Peki Duy Beni dizisine ne olacak?

Birçok dizi hayranına göre Duy Beni hikayesi ile ilgi çekmeye devam etse bile bu kadar güçlü dizilerin karşısında perşembe akşamları ayakta kalması çok zor. Bunun yanı sıra dizinin hikayesinde de bazı sıkıntılar başladığına yönelik izleyici yorumları da sosyal medyaya yansımaya başladı.

Kış döneminde yoluna devam edip etmeyeceği çok merak edilen Duy Beni dizisi için bir erken final ihtimali de var. Reytingler bu noktada belirleyici olacak. Ayrıca dizinin hikayesine yönelik alınan önemli karar da yeni bir dönemin başlayacağını gösteriyor.

Erken final tehlikesi ciddi olunca Duy Beni dizisinde büyük değişim rüzgarı esmeye başladı! 8

Duy Beni dizisinin iki tecrübeli oyuncusu Berk Hakman ve Ege Kökenli’nin artık projede olmayacakları ve senaryonun gençler üzerine yoğunlaşacağı ortaya çıktı. Aslında bu durum normal karşılanmalı, çünkü dizi zaten bir gençlik yapımı ve genç oyuncular da son dönemde fazlasıyla öne çıkmayı başardılar.

Makbule Kosif’in senaryosunu yazdığı dizide yeni bir dönemin başladığını 15 Eylül perşembe akşamı yayınlanacak 11. bölümde göreceksiniz. Önce Ege Kökenli’nin canlandırdığı Bahar karakteri bu bölümle diziye veda edecek. Ardından da Selim karakterini canlandıran Berk Hakman, bir sonraki hafta veda edecek.

Peki bu neden yapılıyor? Senaryo gereği böyle bir durum yaşandığı söylense de aslında sosyal medyada dizinin genç oyuncularının ne kadar popüler olduğunun anlaşılması ile birlikte, hikayede de büyük bir değişim işareti veriliyor.

Erken final tehlikesi ciddi olunca Duy Beni dizisinde büyük değişim rüzgarı esmeye başladı! 9

Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca gibi genç oyuncular dizi ile o kadar öne çıktı ki, sosyal medyada müthiş bir popülerlik süreci yaşıyorlar.

Duy Beni dizisinin hikayesinin sert olması ve izleyenleri etkilemesini de buna kattığınız zaman, dizinin kış sezonunda güçlü yapımların karşısında ayakta durma ihtimali var. Ancak bunu sağlamak da kolay değil. Senarist Makbule Kosif’in iki tecrübeli başrol oyuncusunun hikayeden ayrılması ile birlikte dizinin yükünü genç oyuncuların üzerine yıkacak bir süreci başlatması şaşırtıcı olmayacaktır.