Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İyilik dizisinde senaryo hızlı akıyor, aldatma ortaya çıkıyor!

İyilik dizisinde senaryo hızlı akıyor, aldatma ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan İyilik dizisinin senaryosu aldatma ve entrikalar üzerine kurulu. Bu hikaye kurgusu ile Yasak Elma’yı hatırlatan dizi için ilk bölüm reyting sonuçları pek iyi gelmemişti.

6 Mayıs Cuma günü ikinci bölümü yayınlanacak olan Fox TV’nin yeni dizisinin reytinglerde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Yeni bölümden detaylar da ortaya çıktı. İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölüm özeti şöyle:

Damla’nın intiharının arkasından ona yardım etmek isteyen Neslihan, Damla’nın hemen bir psikiyatrist ile görüşmeye başlamasına aracı olur. Psikiyatrist seans sonrası Damla’nın bir süre yalnız bırakılmamasının iyi olacağını söyleyince, Neslihan Damla’yı toparlanana kadar kendi evlerinin bahçesindeki misafirhanede kalması için ikna eder.

İyilik dizisinde senaryo hızlı akıyor, aldatma ortaya çıkıyor! 7

Neslihan ve Damla komşu olmuşlardır. Damla yavaş yavaş Neslihanların evine sızar, hayatlarına girer. O kadının kendi olduğunu gizleyerek Neslihan’ın gözünü Murat’ın hayatında başka bir kadın olabileceği konusunda açarak ikisinin arasını bozmaya çalışır.

Neslihan Murat’ın hayatında başka bir kadın olabileceğinden şüphelenmeye başlar ama o kadının Damla olduğunu farkında değildir. Bir akşam Neslihan, Murat’ı gizli gizli Damla’nın evine girerken görür.