Ana sayfa Sosyal Medya İyilik dizisinin eleştirilen karakteri Murat’ı canlandıran İsmail Demirci, oğlunun doğumuyla değişen hayatını anlattı!..

İyilik dizisinin eleştirilen karakteri Murat’ı canlandıran İsmail Demirci, oğlunun doğumuyla değişen hayatını anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanan İyilik adlı diziyle ekranlara gelen oyuncu İsmail Demirci,  şu sıralar baba olmanın keyfini sürüyor.

2017 yılında evlendiği meslektaşı Hande Soral ile mutlu bir evliliği olan İsmail Demirci, oğlu Ali’nin geçtiğimiz Haziran ayındaki doğumuyla ilk kez baba oldu.

Gardırop Man Magazin Dergisi’nin Eylül ayı sayısına kapak olan oyuncu, dergiye özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

İyilik dizisinin eleştirilen karakteri Murat'ı canlandıran İsmail Demirci, oğlunun doğumuyla değişen hayatını anlattı!.. 7

Oğlu Ali’nin doğumunun birçok şeye farklı bakmasını sağladığını ve kendisini daha mutlu birine dönüştürdüğünü söyleyen yetenekli oyuncu röportajda, evliliği, kariyer yolculuğu ve gelecek planları üzerine samimi açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonu heyecanla beklenen Fox TV’nin İyilik dizisinde ‘Murat’ karakterine hayat veren İsmail Demirci, başarılı performansıyla adından söz ettiriyor.

Konservatuvara gitmenin oyunculuğa bakış açısını değiştirdiğini belirten İsmail Demirci, motivasyonu doğru çizilmiş karakterler seçmeye çalıştığını dile getiriyor. Dergide oyuncuyla ilgili, ‘Oyunculuğunun yanı sıra zekasına hayran bırakan adam’ ifadeleri kullanıldı.

İyilik dizisinin yeni sezonu için sete çıkan başarılı oyuncu yeni sezon için de heyecanlı. Her röportajında çok güzel bir set ortamları olduğunu dile getiren İsmail Demirci ‘Murat’ performansıyla beğeni topluyor.