Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonuna iki yeni karakter adeta damgasını vuracak!

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonuna iki yeni karakter adeta damgasını vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şubat ayında Kanal D ekranında başlayan ve ilk sezonda 16 bölümü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, üst üste elde ettiği ödüllerle de anılıyor. İclal Aydın, önce dizi senaryosu olarak düşündüğü hikayeyi roman olarak yayınlamış ve büyük ilgi görmüştü.

İclal Aydın’in ilk baştaki hayali de gerçekleşti ve Üç Kız Kardeş dizisi de izleyicilerle buluştu ve ilk sezonda da başarılı bir çıkış gerçekleştirdi. Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın, ödül törenlerinde gururunu yansıtırken, seni sezonda dizinin çok daha güçlü bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Birçok kişi için Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunun ilk sezondan çok daha etkili olması beklentisi var. Bunun nedeni ise hikayenin derinliğinde gizli. İclal Aydın’ın da senaristlere çeşitli yol göstermeleri ile birlikte Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezon konusu çok daha sürükleyici olacak gibi gözüküyor.

Dizinin yeni sezonunda öne çıkacak iki yeni karakter de şimdiden büyük merak konusu oldu. Mustafa Korman ile öğretim üyesi Özgür karakteri hikayeye yenilikler getirecek. İclal Aydın’ın iki genç oyuncu ile pozları da geçtiğimiz günlerde sosyal medyada heyecan yaratmıştı.

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonuna iki yeni karakter adeta damgasını vuracak! 8

Ağustos sonunda çekimleri Ayvalık’ta başlayan dizinin ekibi yoğun ama keyifli bir çekim sürecine başladı. Eren Ören’in canlandırdığı Mustafa Korman karakteri ile Yiğit Dikmen’in hayat vereceği Özgür karakterlerinin hikayeyi daha da çok sevdirmesi bekleniyor.

Eren Ören en son Kardeşlerim dizisinde büyük başarı kazandı. Oyuncu şimdi de Kanal D ekranında milyonların önünde yeni bir sınava çıkacak.

Seversin dizisinden ayrılan Yiğit Dikmen de yine aynı ekranda hayranların karşısına çok farklı bir karakter ile çıkacak. 17. yeni bölümden itibaren hem Mustafa hem de Özgür karakterlerinin dizide önemli değişimlere neden olması bekleniyor.

İki genç oyuncunun başrol oyuncusu ve hikayenin sahibi İclal Aydın ile birlikte verdiği pozlar, sosyal medyada dizi hayranlarının da büyük beğenisini kazandı.

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonuna iki yeni karakter adeta damgasını vuracak! 9

Melisa Berberoğlu’nun başarıyla canlandırdığı Derya ile Özgür’ün yaşayacakları aşk, Üç Kız Kardeş dizisinin hareketlenmesine neden olacak.

Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı dizide Eren Ören’in de yine hikaye içinde etkili bir konumda yer alması bekleniyor.

Türkan ile Somer karakterlerini canlandıran Özgü Kaya ile Berker Güven’in ilk sezonda olduğu gibi yine izleyenleri mest edeceği ikinci sezonda, Üç Kız Kardeş dizisinin reytinglerinin de ilk sezona göre çok daha iyi olması bekleniyor.