Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İyilik dizisinin kadrosuna katılan usta oyuncu Cihat Tamer dizinin kalitesini artırdı!

İyilik dizisinin kadrosuna katılan usta oyuncu Cihat Tamer dizinin kalitesini artırdı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisinin kadrosuna çok önemli bir oyuncu daha katıldı. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizide, Cihat Tamer’i de izleme fırsatınız olacak.

Dizinin Cuma günü yayınlanan altıncı bölümünde Cihat Tamer ilk kez ekranda izleyici karşısına çıktı. Medyapım tarafından hazırlanmakta olan dizide Harun karakterini canlandıran oyuncu, son haliyle de dikkatleri çekti.

Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan karakterinin babası Harun olarak izleyeceğimiz oyuncu, böylelikle uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönmüş oldu. Uzun yıllardır çocuklarıyla görüşmeyen Harun, tekrardan ortaya çıktığında çocuklarının travmaları ortaya çıkacaktır.

İyilik dizisinin kadrosuna katılan usta oyuncu Cihat Tamer dizinin kalitesini artırdı! 7

Cihat Tamer ise en son Aşk Mantık İntikam dizisinde kısa bir süre yer almıştı. Oyuncu ayrıca Kafa Doktoru ve Hamlet isimli dijital dizilerde de bulundu.

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, cuma günlerinin sevilen dizisi “İyilik”, reytinglerinin çok iyi olmamasına rağmen yoluna devam ediyor ve etkili hikayesiyle geniş bir izleyici grubu tarafından yakından takip ediliyor.