Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyenler çok etkilendi! Fox TV’nin gençlik dizisi Tozlu Yaka, yaz sezonunun favorisi olduğunu ilk bölümüyle ortaya koydu!

İzleyenler çok etkilendi! Fox TV’nin gençlik dizisi Tozlu Yaka, yaz sezonunun favorisi olduğunu ilk bölümüyle ortaya koydu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanalların yazlık dizi hazırlıkları sürerken romantik komedilerin yanı sıra gençlik dizilerinin de hazırlıklarının sürdüğü öğrenilmişti. Özellikle lise gençliğinin yaşadığı ve içinde bulunduğu kimi zorlu koşulları da ekrana getirmesi açısından Tozlu Yaka ve Duy Beni isimli diziler tanıtımlarıyla da dikkat çekmişti.

Liselerde bazı gençlerin zorbalık yapmaları, arkadaşlarını kaba kuvvetle tehdit etmeleri ile ilgili konular, gerçek hayatta da gündeme geliyor. Tozlu Yaka dizisinde de benzer bir durum yaşanıyor. Özellikle zengin aile çocuklarının, fakir aile çocuklarını ezmesini anlatan dizi, ilk bölümüyle sevildi.

İzleyenler çok etkilendi! Fox TV'nin gençlik dizisi Tozlu Yaka, yaz sezonunun favorisi olduğunu ilk bölümüyle ortaya koydu! 9

27 Haziran Pazartesi akşamı 1. bölümü ekrana gelen Tozlu Yaka dizisi, ikinci bölümü yayınlanan romantik komedi dizisi Sevmek Zamanı karşısında iyi bir iş çıkardı ve reytingleriyle dikkat çekti. Dizinin hazırlık sürecinde tanıtım stratejisi de bu ilgiyi büyütmüş görünüyor. İzleyenlerin sosyal medyada daha dizi başlamadan konuşmaya başlaması, Tozlu Yaka dizisinin daha ilk bölüm yayınlanmadan ilgi çekmesini sağlamıştı.

İzleyenler çok etkilendi! Fox TV'nin gençlik dizisi Tozlu Yaka, yaz sezonunun favorisi olduğunu ilk bölümüyle ortaya koydu! 10

Tozlu Yaka’nın reytingleri, ortalamanın biraz altında kalmış olsa da yaz sezonu için aldığı reyting başarılı bulunuyor. Dizinin etkisini yitirmeden devam etmesi ile birlikte yaz ayının en çok konuşulan, en dikkat çeken yapımı olması da yüksek ihtimal.

Tozluyaka ilk bölümü ile tüm kategorilerde üçüncülük elde ederken, her kategoride izleyicinin ilgisini çekmiş olması, şansının da yüksek olduğunun bir göstergesi! Dizinin temposunu düşürmeden devam etmesi durumunda bu yazın favorisi olacağını söylemek de mümkün.

İzleyenler çok etkilendi! Fox TV'nin gençlik dizisi Tozlu Yaka, yaz sezonunun favorisi olduğunu ilk bölümüyle ortaya koydu! 11

Tozluyaka’yı izleyenler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda diziyi çok beğendiklerini, çok sürükleyici bir hikayesi olduğunu belirtiyorlar. Yaz dizileri arasında hızlı çıkışı ile öne geçen Tozlu Yaka dizisinin ikinci bölüm reytingi ise merak konusu oldu.

Dizide genç ve başarılı oyuncuların yanı sıra deneyimli isimler de yer alıyor. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi tecrübeli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin genç oyuncu kadrosu ise şöyle:

Genç isimlerden; Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak. Bu isimleri önümüzdeki haftalarda daha da çok konuşacağız…