Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu Berker Güven’den genç meslektaşlarına çok özel tavsiyeler

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu Berker Güven’den genç meslektaşlarına çok özel tavsiyeler

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon ekrana damga vuran yapımlardan bir tanesi de Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi oldu. İclal Aydın’ın aynı zamanda başrolünde oynadığı dizinin hikayesini yazmış olması da diziye olan ilgiyi arttıran bir durumdu. Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi, sessiz sedasız geldiği ekranda adeta Salı akşamlarını salladı ve sezon ortasında başlamasına karşın atv’nin Destan dizisini birincilik tahtından indirdi.

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya ve Berker Güven’in yer aldıkları dizi çok konuşuldu, sosyal medyada gündemden düşmedi. Dram hikayesi ile izleyenleri sarsan Üç Kız Kardeş dizisinin öne çıkan isimlerinden bir tanesi de Berker Güven oldu. Somer karakterine hayat veren başarılı oyuncu, sezon finalinin ardından genç meslektaşları ile buluştuğu bir eğitim süreciyle dikkatleri çekti.

Özellikle Zalim İstanbul dizisinde oynadıktan sonra büyük dikkat çekmişti Berker Güven. Başarılı oyuncu, hızlı ama emin adımlarla ilerlediği mesleğinde şimdiye kadar edindiği deneyimlerini oyuncu adaylarıyla paylaştı.
Oyunculuk alanında aldığı eğitimlerini ve yer aldığı projelerdeki deneyimlerini oyuncu adaylarına aktaran Berker GÜven, hazırladğı atölyede pek çok oyunculuk tekniği, sahne çalışmaları, karaktere hazırlanma yöntemleri, sahne öncesi rahatlama egzersizleri, sahne içi konsantrasyon konusunda eğitimler verdi.

Ünlü oyuncu, kendisi gibi oyuncu olmaya gönül veren genç adaylarla bir araya geldiği ‘Berker Güven ile Oyunculuk Kampı’nın sona ermesiyle birlikte eğitim verdiği öğrencileriyle bir pozunu da instagram sayfasından paylaştı.

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu Berker Güven'den genç meslektaşlarına çok özel tavsiyeler 8

Berker Güven paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Başta canım öğrencilerim Alara, Beste, Buse, Duygu, Ebru, Elif Naz, Evren, Ezgi, Hazal, Kaan, Kübra, Selma, Tuğçe ve Yaren… Size her gün “Hadi herkes derse, bugün çok işimiz var“ demeyi çok özleyeceğim.

İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki sizinle bu kamp vesilesiyle tanışma ve çalışma fırsatı buldum. Bana korkusuzca kalbinizi açtığınız için, bana güvendiğiniz için size çok teşekkür ederim. Umarım kalbinize ve azminize layık olabilmişimdir. Yolunuz, kalbiniz kadar temiz ve açık olsun. Bir gün her birinizle oyun arkadaşı olarak karşılaşmayı dilerim.”

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncusu Berker Güven'den genç meslektaşlarına çok özel tavsiyeler 9

Güven, Bilgi Üniversitesi Sinema Bölümü’nü birincilikle bitirmiş ve oyunculuğa gönül vermiş başarılı bir isim olarak “Ben metod oyuncusuyum, karaktere belli bir metod üzerinden hazırlanırım, o karakterle bir süre vakit geçiririm. Oyunculuk dersi veriyorum aynı zamanda özel durumlu karakterlere nasıl çalışılır eğitimi vermek istiyorum” diye konuştu.