Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici anlayamadı! TRT 1 Kara Tahta’ya verdiği şansı Seni Kalbime Sakladım’dan niye esirgiyor?

İzleyici anlayamadı! TRT 1 Kara Tahta’ya verdiği şansı Seni Kalbime Sakladım’dan niye esirgiyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Devlet kanalı olan TRT’nin diğer özel kanallara göre reyting kaygısının daha az olduğu bir gerçek. Dolayısıyla TRT, reytingi düşük olsa da sevilen dizileri devam ettirmek konusunda diğer kanallara göre daha rahat. Nitekim kısa süre önce Kara Tahta dizisi için bu özgürlüğünü kullandı. Ancak Seni Kalbime Sakladım’dan bu şansı esirgemesi izleyiciler tarafından anlaşılamadı.

TRT 1 yaklaşık bir ay önce yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım’ı ekrana getirmeye başladı. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın başrollerini paylaştığı dizi ilk bölümüyle reytinglere kötü bir giriş yaptı. Devam bölümleri de aynı şekildeydi.

Bu yaz iki istisna hariç tüm diziler reytinglerden çok kötü sonuç alıyor. Tozluyaka ve Duy Beni dışındaki dizilerin tümü ortalamanın o kadar altında reyting alıyor ki sonuçlar herkesi şaşkınlığa uğratıyor. Ancak özel kanallardaki birçok dizi bu kötü reytinglere rağmen yayınına devam ediyor.

İzleyici anlayamadı! TRT 1 Kara Tahta’ya verdiği şansı Seni Kalbime Sakladım’dan niye esirgiyor? 7

TRT 1 reytingleri kötü giden Seni Kalbime Sakladım için final kararı aldı. Perşembe günü altıncı bölümü yayınlanacak olan dizi yedinci bölümüyle ekranlara veda edecek. Ancak TRT 1’in bu kararına izleyiciler tarafından anlam verilemedi.

Sebebi ise kısa süre önce Kara Tahta hakkında alınan karar. Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yer aldığı Kara Tahta dizisi çarşamba akşamları izleyiciyle buluşuyor. Dizinin dün akşam 16. bölümü ekrana geldi. Ancak Kara Tahta’nın reytingleri de deyim yerindeyse yerlerde sürünüyor.

TRT 1 kısa süre önce Kara Tahta dizisi için final kararı aldı. Ancak çok kısa süre sonra kanal fikrini değiştirdi ve dizinin devamına karar verdi. Bu karar Kara Tahta’yı seven izleyiciler tarafından mutlulukla karşılandı. Kara Tahta bu karardan sonra reytinglerini yükseltemedi. Hala aynı düşük reytinglerle yayınına devam ediyor.

Seni Kalbime Sakladım izleyicisi de TRT 1 yönetiminden Kara Tahta’ya verilen şansın kendi dizileri için de verilmesini istiyor. En azından sezon sonuna kadar devam etmesini diliyor. Ancak TRT 1 final kararında ısrarcı gibi görünüyor.