Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’nin keyfi yerinde!..

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’nin keyfi yerinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan Kara Sevda dizisiyle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 2 sezondur ekranlarda bir projede yer almıyor.

Bu süreçte hayranlarıyla sosyal medyada hasret gideren oyuncunun instagramda 3 milyon takipçisi var. Şu sıralar tatilde olan oyuncu pozlarını sık sık takipçileriyle de paylaşıyor.

Küçükköse’nin son paylaşımları hayranlarına, ‘Oyuncunun keyfi yerinde!’ dedirtti. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraflara, ‘Güzeller güzeli’ şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin keyfi yerinde!.. 8

Uzun süredir dinlenen oyuncu sonunda bir dizide karar kıldı! Hayranlarını çok sevindiren ve ‘nihayet!’ dedirten geri dönüş haberi de yakın zamanda ortaya çıktı!

3 yıla yakın bir süredir dizilerden uzak bir hayat sürdüren Hazal Filiz Küçükköse’nin, yeni sezonda yayınlanacak Zengin Kız isimli dizide karar kıldığı gündeme geldi.

Fox TV’de yayınlanacak dizide ‘Neslihan’ adında bir iş kadınını canlandıracak olan oyuncu, kendisini çok özleyen hayranları ile Eylül ayında buluşmaya hazırlanıyor!

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin keyfi yerinde!.. 9

Oyuncu Alina Boz’un kilit bir rolde yer aldığı dizide Hazal Filiz Küçükköse’nin, fakirlikten zenginliğe geçiş yapan bir kadına hayat verdiği ve baskın bir ana karakteri canlandıracağı konuşuluyor. Oyuncunun yeniden setlere dönecek olması, uzun bir süredir bu haberi bekleyen hayranlarını da çok sevindirdi.