Ana sayfa Sosyal Medya Netflix’in Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme oturan Tuba Büyüküstün bu pozlarıyla da çok konuşulacak!

Netflix’in Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme oturan Tuba Büyüküstün bu pozlarıyla da çok konuşulacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün’ün başrollerini Murat Boz, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Bocuk Yılmaz, Füsun Demirel ve  Serkan Altunorak gibi çok başarılı isimlerle paylaştığı Netflix’in Zeytin Ağacı dizisi yayınlanmaya başladığı 28 Temmuz gününden itibaren gündemden düşmüyor.

Gerek hikayesi gerekse oyunculuk performanslarıyla adından söz ettiren dizi, sadece Türkiye’de büyük başarı elde etmekle kalmadı, birçok ülkede en çok konuşulan konuların başında gelerek trend oldu…

Dizinin yıldız ismi Tuba Büyüküstün Zeytin Ağacı’nın konuşulduğu şu günlerde L’Officiel Türkiye Dergisi’ne verdiği pozlarla da adından söz ettirdi. Derginin Ağustos sayısına kapak olan güzel oyuncu birbirinden çarpıcı pozlarla hayranlarının karşısına çıktı.

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme oturan Tuba Büyüküstün bu pozlarıyla da çok konuşulacak! 9

Ünü Türkiye sınırlarını aşan oyuncuyla ilgili dergide çarpıcı ifadelere de yer verildi. İşte Tuba Büyüküstün ile ilgili yazılanlar; “Merhabalaştığımız anda iyi ve güvende hissettiği sürece şahane bir çekim geçireceğimizin sinyallerini veriyor Tuba Büyüküstün.

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme oturan Tuba Büyüküstün bu pozlarıyla da çok konuşulacak! 10

Çekim başlamadan önce kısmen soru işaretli bakışlarının çekim esnasında güvene dönüştüğü anları en gerçek şekilde hissediyorsunuz. Hislerini, düşündüklerini gizlemiyor. İyi ise iyi hissediyor, kötü ise kötü. Kendisiyle sürekli bir diyalog içerisinde. İç onayı olmadan hiçbir yola adım atmayacak, adım attıysa bile devam etmeyecekmiş gibi.”

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme oturan Tuba Büyüküstün bu pozlarıyla da çok konuşulacak! 11

“Bir seyri keşif hikayesindeyiz. Başrolde Tûba Büyüküstün. Hikaye boyunca kalbi ile mantığı bir çeşit çapraz sorguya tabi tutuluyor. Korkmuyor tanışıyor. Hem seyir ediyor hem keşfediyor.”