Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici artık her şeyin farkında! Bunları yemiyor! Yasak Elma dizisine ‘ters köşe’ tepkisi!

İzleyici artık her şeyin farkında! Bunları yemiyor! Yasak Elma dizisine ‘ters köşe’ tepkisi!

tarafından zk zk

Ekranın son dönemde belki de en çok entrika dönen dizisi ünvanını hak eden Yasak Elma, absürtlükleriyle her bölüme damga vurmayı başarıyor.

Artık pek çok izleyicinin olanlarda bir mantık aramadığı ve Yerli Dallas olarak baktığı dizi, Pazartesi akşamları hatırı sayılır bir izleyiciyi de sürüklemeye devam ediyor. .

Televizyon Gazetesi Analiz

Kimi izleyiciler olup bitenlere bakınca Aşk-ı Memnu’daki entrikalı konuları hatırlasa da artık o diziyi bile geçmiş durumda!

İşin eğlencesini çıkaran izleyicinin yanında, artık olabilecekleri çok önceden tahmin edebilen izleyenler de çoğunlukta.

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakınca, izleyici de adeta birer senarist gibi düşünmeye başlamış durumda!

Yasak Elma, her bölümde o kadar çok ters köşeler yapıyor ki izleyici artık yemiyor!

İzleyici artık her şeyin farkında! Bunları yemiyor! Yasak Elma dizisine 'ters köşe' tepkisi! 7

Yine de kimi zaman izleyenleri şaşırtmayı da başarıyor ama bu yaşanan son olayı izleyenler çoktan tahmin etmişti.

Diziye yeni dahil olan Barış Kılıç’ın canlandırdığı Kaya Ekinci karakterinin dizideki entrika oranını daha da fazla arttıracağı ve dengeleri değiştireceği tahmin edilmişti.

Bunun için ilk adım olarak da, Ender’in eski sevgilisi ve Erim’in gerçek babası olduğu tahminleri yapılmıştı.

 

Bu tahminlerin doğru çıkacağının sinyalleri yeni bölüm fragmanında iyiden iyiye verildi.

39. bölümün 2. fragmanında birisinin Kaya’ya “Ender hamile kaldığında çocuğun senden olduğunu düşünmüştüm. Zamanlama çok uyuyordu” diyor. Bunu duyan Kaya da şüpheye düşüyor.

Kaya’nın Erim’in gerçek babası olup olmadığı önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak ama bir izleyicinin şu yorumu da genel yorumlarla aynı yönde:  “Keşke izleyicinin çabucak tahmin etmeyeceği bir olay koysaydınız. Heyecanı kalmadı adamı görür görmez anladık Erim’in babası olduğunu zaten”

Tabii senaristler bu kez gerçekten bir ters köşe yapıp, durumu tersine de çevirebilir! Ancak tahminlerdeki gibi çıkarsa, izleyici çoktan bilmiş olacak!