Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici uyardı; ‘Yalancılar ve Mumları’nın yayın günü sıkıntı yaratabilir!..

İzleyici uyardı; ‘Yalancılar ve Mumları’nın yayın günü sıkıntı yaratabilir!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Med Yapım’ın imzasını taşıyan ‘Yalancılar ve Mumları’ 3 Ekim Pazar akşamı Fox TV’de ekran macerasına başlayacak.

Mistresses (Metresler) isimli Güney Kore dizisinin uyarlaması olan dizi oldukça merak ediliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sağlam hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işlerinden biri olacağı düşünülen ‘Yalancılar ve Mumları’nın kadrosunda, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Elçin Sangu, İsmail Demirci, Şafak Pekdemir ve İlker Kızmaz’ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim bulunuyor.

Fox TV'nin iddialı dizisi 'Yalancılar ve Mumları'nın yayın günü sıkıntı yaratabilir!.. 1

30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alan dizinin fargmanı yayınlandı ve oldukça ilgi gördü. ‘Yalancılar ve Mumları’, Fox TV’de yine iddialı bir şekilde sezona giriş yapan ancak beklediği ilgiyi göremediği için erken final yaptırılan ‘Uzak Şehrin Masalı’ dizisinden boşalan yeri alacak.

Ancak ‘Yalancılar ve Mumları’nın,  Kanal D’nin yeni sezonunun iddialı yapımı ‘Yargı’ ve TRT1’in ikinci sezonuyla da ilgiyle izlenen ‘Teşkilat’ dizisiyle aynı gün yayınlanacak olması izleyicide soru işareti yarattı.

Med Yapım’ın instagram hesabına yapılan bazı yorumlarda da izleyici bu durumdan şikayetçi. Sosyal medyada dizinin postunun altına ‘Yazık olacak o gün başka iddialı diziler var, tutması mucize olur’ şeklinde pek çok yorum yapılması dikkat çekti.