Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın!

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de dün akşam 28. bölümüyle ekranlara gelen Sefirin Kızı dizisinde, Akın’ın kardeşi Sahra, Nare’yi tuzağa düşürdü. Gediz ile işbirliği yapan Sahra, Nare’nin ağzından abisine olanları öğrenmek için bir tuzak kurdu. Dizinin yeni bölüm final sahnesinde bu anlarda Nare, kolunda serum ve yarı baygın yatıyordu ama izleyenlerin bir tahmini var ki çıkarsa kimse şaşırmayacak!

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları dizide heyecanlı anlar yaşandı. Yeni bölümde Gediz, Nare’nin Sancar ile evleneceğini duyunca iyice çıldırıp Akın olayının üzerine gitmeye çalıştı. Sahra ile buluşup Akın’ı Sancar’ın uçurumdan attığını, öldürdüğünü ve gömdüğünü söyledi. Sahra, duydukları karşısında şoke olurken, gerçeği öğrenmek için bir plan kurdu.

Nare ve Elvan ile kahvaltıda buluşan Sahra, yanında götürdüğü portakalların içine bir ilaç koydu. Daha sonra fenalaşan Nare ve Elvan’a serum taktı. Elvan bahçede kolunda serumla baygın yatarken, Nare ise evde bir yatakta kolunda serumla yatıyordu.

Sahra, seruma bir ilaç enjekte etti. Nare’yi konuşturmak için eklediği bu ilacın etkisi yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı. Sahra, telefonunu konuşmaları kaydetmek için hazırladı ve Nare’ye “Sancar seni kurtarmak için uçurumdan düşmüş doğru mu?” diye sordu önce. Nare, “Doğru, atladı… Akın beni uçurumdan atacaktı. Sonra Sancar…” diyerek kaldı.

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 15

Sahra bu kez “Sancar’ın Akın’ı uçurumdan attığını söylüyorlar. Gerçekten attı mı?” diye sordu. Başıyla ve gözleriyle Nare evet işareti yaptı…

Tam bu sırada ise dışarıda evin önünde Sancar ve Gediz araçtan inmiş uzun uzun birbirlerine bakıyorlardı. Ekran başındaki izleyenleri delirten o anlarda eve girmek yerine ikilinin orada bakışmaları da sinirleri zıplatan bir durum oluşturdu.

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 16

Evde ise Sahra son ve vurucu soruyordu o anda: “Cesedi ne yaptınız Nare, nereye gömdünüz?”

Nare bu soruya ne yanıt verecek henüz bilemiyoruz ama Neslihan Atagül’ün yani Nare’nin öyle bir bakışı vardı ki “Ben uyumuyorum, aklım da başımda, neler yaptığını anlıyorum” der gibiydi!

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 17

İzleyici de bu bakıştan benzer anlamlar çıkardığını yorumlarında anlatıyorlar. Tahminler çıkar mı bilinmez ama pek çok izleyici bu sahnede Nare’nin Sahra’nın ne yaptığını anladığı ve bir şekilde sorulara yanıt vermemek için direndiği görüşünde.

Yeni bölümde bu soru yanıtını bulacak ama dizileri izleye izleye artık pek çok olayı da anlayan izleyici, bu durumda bir hinlik olduğu tahminlerini yapıyor! Bakalım izleyici gerçekten kül yuttu mu, yutmadı mı?

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 18

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 19

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 20

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 21

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 22

İzleyici yine kül yutmadı! Sefirin Kızı dizisinde Nare öyle bir baktı ki tahminler çıkarsa şaşırmayın! 23