Ana sayfa Sosyal Medya Bu kez kamera arkasındaydı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 42. bölümünde Aslıhan Güner sürprizi!

Bu kez kamera arkasındaydı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 42. bölümünde Aslıhan Güner sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yeni sezonda yine bol bol komedinin yer aldığı dizide Yıldız ve Kuzey’in evlenmek için ilk adımı atmaları da heyecanla izleniyor. Yayınlanan son bölümün reytingleri de hem kanalı hem dizinin oyuncularını mutlu ediyor.

Total’de gün birincisi olan diziye bu hafta Sen Çal Kapımı dizisi rakip olacak. Reytinglerde bir değişiklik olacak mı göreceğiz ama Ordu’da çekimleri süren dizinin kamera arkası da kamera önü kadar eğlenceli.

Zira oyuncuların instagram’dan yaptıkları paylaşımlarda hem birbirleriyle çok uyumlu oldukları, ekipte dostluk bağları kurulduğu da görülmekte.

Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve İsmail Demirci de kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da iyi anlaşan iki oyuncu. Kuzey Yıldızı dizisindeki başarılı performanslarıyla da beğeni topluyorlar.

Aslıhan Güner, sosyal medyadan kamera arkası pek çok paylaşım yapıyor. Oyuncu, hayranlarının ilgiyle takip ettiği bir isim. Son olarak yaptığı paylaşımlardan bir kaçını aşağıda yayınlıyoruz.

Eşi Mert Kılıç ile pazar kahvaltısında buluşan Aslıhan Güner, fotoğraflarını instagram’ın story bölümünden paylaşırken, dizideki partneri İsmail Demirci ve bir diğer oyuncu Melis Sabah ile de bir pozlarını paylaştı.

Ancak bir başka paylaşımı vardı ki herkesi şaşırttı. Zira oyuncu, bu kez kamera arkasına geçmiş üstelik dizinin 42. bölümündeki bir sahneyi çekiyordu.

Hangi sahnedeki hangi planı çekti bilemiyoruz ancak İsmail Demirci’nin yayınladığı aşağıdaki paylaşımı Aslıhan Güner sayfasında paylaştı ve ‘Yapıyo bu işleri’ notunu düştü…

Güner de “42. bölümde benim gözümden de bir plan var” açıklamasını yaptı…

İşte o paylaşımlar…

Bu kez kamera arkasındaydı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 42. bölümünde Aslıhan Güner sürprizi! 9

Bu kez kamera arkasındaydı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 42. bölümünde Aslıhan Güner sürprizi! 10

Bu kez kamera arkasındaydı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 42. bölümünde Aslıhan Güner sürprizi! 11