Ana sayfa Sosyal Medya Barış Kılıç, Yasak Elma dizisine sosyal medyadan böyle veda etti…

Barış Kılıç, Yasak Elma dizisine sosyal medyadan böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların entrikası bol dizisinin belki de tek iyi adamıydı Kaya. Yasak Elma dizisinde Barış Kılıç’ın başarılı oyunculuğuyla hayat verdiği Kaya karakteri diziden ayrıldı. Yeni sezonda bir anda rota değiştirecek olan Yasak Elma’da kartlar yeniden dağıtılıyor.

Halit, Erim, Lila, Yiğit, Kaya ve Kerim karakterleri diziden ayrıldı. Yerlerine yeni isimler, yeni karakterler, yeni olaylar geliyor. Sürpriz gelişmeler ve isimlerle devam edecek olan dizinin önümüzdeki günlerdeki yeni bölümleri de merakla bekleniyor.

Dizide izleyenleri gidişiyle üzen sadece iki karakter vardı. Onlar da Barış Kılıç’ın hayat verdiği Kaya ve Gökhan Alkan’ın oynadığı Kerim. Kaya’nın gidişi çok daha hüzünlü ve acı oldu. Ender’in gözyaşlarına boğulduğu o sahneler de çok konuşuldu sosyal medyada.

Barış Kılıç, Yasak Elma dizisine sosyal medyadan böyle veda etti... 8

Kaya, Ender’in yeni bir hayat kurma, her şeyi unutup baştan başlama isteğine karşılık onu evine çağırdı. Ancak Ender geldiğinde Kaya’yı değil, veda mektubunu buldu. Bu sırada bir takside olan Kaya’nın hüzünlü halleri de ekrana geldi.

Kaya, mektubunda Yiğit ile birlikte bir hayat kuracağını söylüyordu ama nereye gittiğini de kimse anlamadı. Sezen Aksu’nun “Son Bakış” şarkısı eşliğinde hüzünlü bir sahne yaşandı. Ender mektubu okurken kahroldu. Şevval Sam’ın bu sahnedeki oyunculuğu ise izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Kaya’nın yazdığı mektupta şu sözler yer alıyordu: “Ender, Çok düşündüm, bana söylediklerinin gerçekliğinin artık önemli olmadığına karar verdim. Aramızda o kadar kötü olaylar yaşandı ki artık bunların telafisi mümkün değil. Keşke hırslarına yenilmeden önce pişman olsaydın. Çevremde olanlardan, söylenen yalanlardan bıktım. Oynanan sayısız yorum, beni fazlasıyla yordu. Çok denedim ama bu düzene ayak uydurmam mümkün olmadı. Şimdi huzur bulmak istediğim yeni bir hayata gidiyorum. Bunu da oğlum Yiğit ile yapacağıma inanıyorum. Ne yaşanmış olursa olsun, yine de her zaman sana uzanacak bir el olduğunu unutma. Hoşçakal…”

Dizinin 85. bölümü yayınlanırken Barış Kılıç’tan da tüm izleyenlere sosyal medyadan bir veda mesajı geldi. Barış Kılıç’ın paylaşımı aşağıda:

Barış Kılıç, Yasak Elma dizisine sosyal medyadan böyle veda etti... 9

Bu kadar çok karakterin aynı anda gitmesiyle birlikte daha iddialı karakterlerin geleceği de tahmin ediliyor. Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi iki usta ismin yanı sıra Berk Oktay, Bahtiyar Memili ve Mert Altınışık diziye katıldı. Yeni başka karakterlerin de katılacağı tahmin ediliyor.