Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyicilerden Jet Sosyete’ye tam destek! “En azından bir komedi dizimiz oldu!”

İzleyicilerden Jet Sosyete’ye tam destek! “En azından bir komedi dizimiz oldu!”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin yeni başlayan dizisi Jet Sosyete’nin 2. bölüm fragmanı, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Başrollerini Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Çağlar Çorumlu, Şahin Irmak ve Derya Karadaş’ın paylaştığı dizi geçtiğimiz hafta ekranlara gelen ilk bölümüyle reytingleri alt üst etmişti. Orta halli bir ailenin jet sosyeteye girişini konu alan dizi, izleyenleri her bölümüyle kahkalara boğacağa benziyor.

Dizinin ilk bölümünü biraz sıkıcı bulan izleyiciler bu durumu; “Beklediğim gibi değildi, çok sıkıldım!” şeklinde dile getirirken, izleyenlerin bir çoğu dizinin zamanla her şeyiyle oturacağını düşünüyor.

Gerek karakterlerin yapısının gerek konunun giderek kendini ortaya çıkaracağı düşünülen dizi, izleyicilerden tam destek aldı.

Kötü yorumlara karşı adeta kenetlenen izleyiciler dizi için; “En azından bir komedi dizimiz oldu!” diyerek dramlardan çok sıkıldıklarını, bu diziye Türk televizyonunun ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

“Dizi yavaş yavaş oturacak hemen ön yargılı olmayın!” gibi yorumlar yapan izleyenler, şimdiden 2. bölümü heyecanla bekliyor.

Senaryosunu Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi Gülse Birsel’in kaleme aldığı dizinin aldığı tepkilerin, önümüzdeki bölümlerde nasıl değişeceğini hep birlikte göreceğiz…

İşte 2. bölüm fragmanı: